• PRO TV
  • Bebeto a roșit pe loc, imediat ce a fost întrebat de iubită. Fiul Anamariei Prodan a recunoscut ce se întâmplă în viața amoroasă: „I-am scris înapoi”

Bebeto a roșit pe loc, imediat ce a fost întrebat de iubită. Fiul Anamariei Prodan a recunoscut ce se întâmplă în viața amoroasă: „I-am scris înapoi”

Bebeto a roșit pe loc, imediat ce a fost întrebat de iubită. Fiul Anamariei Prodan a recunoscut ce se întâmplă în viața amoroasă: „I-am scris înapoi”

Bebeto a răspuns, recent, la o întrebare care l-a făcut să înroșească pe loc, în fața camerelor de filmat. Întrebat dacă are o iubită, fiul Anamariei Prodan a început să se fâstâcească.

Gallery

​Bebeto este un adolescent în toată regula, așa că a început să acorde atenție și capitolului întâlniri. Cu toate acestea, a recunoscut că întâmpină anumite dificultăți când vine vorba de a cuceri fetele.

Bebeto nu are iubită

Datorită faimei părinților săi, Bebeto a ajuns și el în atenția celor din jur și nu puțini sunt cei care interesați de aspectele pe care le ține doar pentru el. Printre acestea se numără și capitolul sentimental, care a fost un mister, până de curând.  

După ce a întrebat diverse persoane despre situația lor amoroasă, Bebeto s-a văzut nevoit să răspundă și el la o astfel de întrebare, doar că a început să se fâstâcească și chiar s-a înroșit.

Întrebat dacă are o iubită, Bebeto a mărturisit că, în momentul de față, este singur, dar că a fost și el implicat într-o relație.

„Nu am iubită, dar am avut. Eu n-am evoluat să vorbesc cu fetele. Îmi e frică! Ea avea o prietenă, și mi-a scris prietena ei, și eu mâncam fast food, și mi-au alunecat, din greșeală, degetele de la sosuri și i-am scris înapoi”, a spus Bebeto, în cadrul unei emisiuni televizate.

Laurențiu Reghecampf Jr. se mută în Germania

În urmă cu doar câteva săptămâni, Bebeto a anunțat că se va muta din România, chiar anul viitor. Acesta vrea să devină un fotbalist cunoscut și, prin urmare, este nevoit să facă unele sacrificii.

Acesta se va antrena, în Germania și va învăța de la cei mai buni, moștenind talentul și pasiunea tatălui său. Mutarea urmează să aibă loc anul viitor, când acesta va avea 15 ani.

Deși îi va fi dor de fiul ei, Anamaria Prodan nu se opune, deoarece își dorește ca fiecare dintre copiii ei să se realizeze și este obișnuită cu acest lucru, deoarece, tot la 15 ani, cele două fiice ale sale s-au mutat de acasă.

 

Sursa foto: Instagram, captură YouTube

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni