• PRO TV
  • Clipe de coșmar pentru Sorinel Copilul de Aur! Artistul a fost sechestrat 12 ore la o nuntă și obligat să cânte până la epuizare

Clipe de coșmar pentru Sorinel Copilul de Aur! Artistul a fost sechestrat 12 ore la o nuntă și obligat să cânte până la epuizare

Clipe de coșmar pentru Sorinel Copilul de Aur! Artistul a fost sechestrat 12 ore la o nuntă și obligat să cânte până la epuizare

Sorinel Copilul de Aur a trecut prin clipe de groază. Interpretul de muzică de petrecere a fost sechestrat timp de 12 ore la o nuntă din Craiova și obligat să cânte până la epuizare.

Gallery

​Sorinel Copilul de Aur s-a temut să sune la poliție, căci nuntașii țineau cuțitele la brâu. La petrecere a fost prezent și Nicolae Guță.

Sorinel Copilul de aur sechestrat timp de 12 ore la o nuntă

Celebrul interpret de muzică de petrecere ar fi fost angajat să cânte la o nuntă organizată de un grup de interlopi cunoscuți în Craiova. La eveniment a fost invitat și Nicolae Guță.

Petrecerea care ar fi trebuit să fie una pe veselie și voie bună, ei bine, s-a transformat într-un adevărat coșmar pentru manelist, nuntașii l-au pus să cânte încontinuu.

Chiar dacă programul său artistic se încheiase, Sorinel Copilul de Aur a fost obligat să cânte 12 ore, în timp ce petrecăreții, în frunte cu mirele, dansau în jurul lui având cuțite la brâu. Artistul a reușit să scape abia dimineață, potrivit surselor spynews.ro.

Deși a vrut să sune la poliție, manelistul s-a temut pentru viața lui. Potrivit sursei citate, la aceeași nuntă ar fi cântat și Nicolae Guță.

Sursă foto: Facebook 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni