• PRO TV
  • Irinel Columbeanu ar putea fi dat afară de la azil dacă se recăsătorește: „Așa e regulamentul”

Irinel Columbeanu ar putea fi dat afară de la azil dacă se recăsătorește: „Așa e regulamentul”

Irinel Columbeanu ar putea fi dat afară de la azil dacă se recăsătorește: „Așa e regulamentul”

Copleșit de problemele medicale și financiare, fostul milionar s-a mutat, de câteva luni, la un azil de bătrâni, acolo are parte de toate condițiile. La 66 de ani, Irinel Columbeanu se gândește la fostele iubiri, în special la una dintre ele, mai tânără cu 40 de ani decât el.

Gallery

​Irinel Columbeanu, unul dintre cei mai cunoscuți foști afaceriști din România, a pierdut toată averea agonisită de-a lungul anilor și în urmă cu doar câteva luni s-a mutat la un azil de bătrâni.

Anul trecut, fostul soț al Monicăi Gabor a fost vizitat de către Oana Cojocaru, una dintre fostele sale iubie. Irinel a mărturisit, în cadrul unui interviu, că speră la o împăcare cu femeia mai tânără decât el cu 40 de ani.

„Cel mai dor îmi este de Oana. Am văzut-o ultima oară când am venit eu la azil. M-a vizitat. Și chiar am fost impresionat de gestul ei. Am încercat să ne împăcăm atunci când am fost cu ea la Comănești, în orașul în care s-a născut.

Dar n-a fost să fie. O să o caut, să ne mai întâlnim. Și ea e singură, nu are pe nimeni acum”, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru cancan.ro.

Proprietarul azilului în care este cazat a auzit declarațiile acestuia și a spus că, potrivit normativelor, fostul om de afaceri poate să locuiască în continuare la azil dacă se recăsătorește doar dacă partenera lui are peste 60 de ani.

„Irinel Columbeanu are voie, dacă se recăsătorește, poate să mai stea la noi, în căminul de bătrâni, nu-i nicio problemă. Însă, conform normativelor, soția lui trebuie să aibă de la vârsta de 60 de ani în sus, de la vârsta pensionării, așa este acum regulamentul obligatoriu, în toate căminele de bătrâni din România.

Am mai avut, în decursul timpului, și familii, le-am oferit o cameră pentru cuplu, cu televizor, frigider și, obligatoriu, cu baie personală”, a spus Ion Cassian pentru Playtech.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni