• PRO TV
  • Ion Țiriac a rămas fără averea de peste două miliarde de dolari! Dezvăluirile omului de afaceri

Ion Țiriac a rămas fără averea de peste două miliarde de dolari! Dezvăluirile omului de afaceri

Ion Țiriac a rămas fără averea de peste două miliarde de dolari! Dezvăluirile omului de afaceri

Ion Ţiriac este al doilea cel mai bogat român în 2024, cu o avere de peste două miliarde de dolari.

Omul de afaceri în vârstă de 84 de ani a dezvăluit recent că și-a donat întreaga avere. Banii au fost redirecționați către fundația care îi poartă numele:”V-am spus, am devenit bogat în ziua în care am intrat în restaurant și nu m-am uitat la prețul restaurantului, cât costă când plec cu nota.

Nu sunt bogat, am dat totul Fundației și cu plăcere. Și ce fac eu astăzi fac numai că am avut mai mult noroc decât alții”, a declarat Ion Țiriac pentru gsp.ro.

Fundaţia Ţiriac donează anual, de peste 20 de ani, sume colosale către căminele de copii, azile de bătrâni, ajutoare pentru sportive, şcoli, grădiniţe, spitale, plantat milioane de copaci, biserici, maşini, avioane, campusuri sportive şi evenimente neaşteptate de dure (inundaţii, focare, cutremure, etc)”, declara Ion Alexandru Țiriac, fiul magnatului.

Fostul jucător de tenis și-a construit imperiul prin investiții în sectorul bancar și în asigurări, apoi în domeniul imobiliar.

Ion Ţiriac: Am 33 de copii în total

Ion Ţiriac are 3 copii: Ion Ion Ţiriac, Karim Mihai Ţiriac şi Ioana Natalia Ţiriac. În urmă cu un an, afaceristul le mărturisea jurnaliştilor italieni că, deşi are 3 moştenitori legitimi, consideră că are, în total, 33 de copii: „Mereu mi-au plăcut femeile, nu pot să explic acum din ce motiv. Am 3 copii legitimi, dar am 33 în total. Nu îmi poartă numele, dar după dispariția mea, averea va fi împărțită în 33 de părți egale. Toată lumea va primi aceeași sumă”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni