• PRO TV
  • Cristian Cioacă și-a refăcut viața de la zero! Din ce a ajuns să facă bani fostul soț al Elodiei Ghinescu

Cristian Cioacă și-a refăcut viața de la zero! Din ce a ajuns să facă bani fostul soț al Elodiei Ghinescu

Cristian Cioacă și-a refăcut viața de la zero! Din ce a ajuns să facă bani fostul soț al Elodiei Ghinescu

După 15 ani și 8 luni petrecuți în spatele gratiilor, Cristian Cioacă, fostul soț al Elodiei Ghinescu, s-a întors acasă și și-a refăcut viața de la 0. Iată din ce își câștigă astăzi existența!

Cristian Cioacă se află în atenția publicului încă de acum 17 ani, când soția sa, Elodia Ghinescu, a dispărut fără urmă. Fostul polițist a fost condamnat, la vremea respectivă, la nu mai puțin de 15 ani și 8 luni de închisoare, iar anul trecut, în luna august, a fost eliberat. Ajuns acasă, bărbatul a început o nouă viață și s-a reprofilat.

În mod firesc, Cristian Cioacă nu s-a mai putut întoarce la profesia sa, aceea de polițist, așa că după eliberarea din spatele gratiilor a devenit șoferul avocatei sale, Maria Vasii.

A fost văzut de mai multe ori alături de aceasta, însă face tot posibilul să stea departe de ochii lumii, alegând discreția absolută.

Comportamentul lui Cristian Cioacă s-a schimbat complet după anii de închisoare, iar la momentul eliberării nu a fost dornic să vorbească cu oamenii.

”Today is the first day of the rest of my life.(Astăzi e prima zi din restul vieţii mele) Nu știu câte cărți o să scriu, habar nu am. Nu știu ce o să fac. (...) Pentru mine viața nu a fost normală”, a fost declarația lui Cristian Cioacă la momentul respectiv.

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni