• PRO TV
  • Acum s-a aflat! Larisa Popa ar fi plecat de la Taverna Racilor și l-ar fi părăsit pe cunoscutul Pescobar pentru un milionar din Dubai! Ce i-a cumpărat bărbatul

Acum s-a aflat! Larisa Popa ar fi plecat de la Taverna Racilor și l-ar fi părăsit pe cunoscutul Pescobar pentru un milionar din Dubai! Ce i-a cumpărat bărbatul

Acum s-a aflat! Larisa Popa ar fi plecat de la Taverna Racilor și l-ar fi părăsit pe cunoscutul Pescobar pentru un milionar din Dubai! Ce i-a cumpărat bărbatul

Vestea că Larisa Popa, tânăra despre care se știa că este mâna dreaptă a lui Paul Nicolau, nu mai lucrează la Taverna Racilor, a uimit de-a dreptul în mediul online! Iată de ce a plecat, de fapt, de la restaurantul care a făcut-o celebră!

Gallery

​În urmă cu doar câteva zile, Larisa Popa a dat de veste că nu mai ocupă funcția de manager la restaurantul lui Pescobar, Taverna Racilor, însă nu a oferit foarte multe detalii în ceea ce privește acest subiect. Potrivit cancan.ro, „mâna dreaptă” a lui Paul Nicolau ar fi cunoscut un milionar român, stabilit în Dubai, așa că l-a părăsit pe afeceristul care a făcut-o cunoscută.

De asemenea, neînțelegerile între cei doi ar fi apărut încă din toamna anului trecut, la scurt timp după ce ANPC a închis Taverna Racilor. Timp de o lună și jumătate, Larisa Popa nu a primit niciun ban de la Pescobar.

Ulterior, tânăra a cunoscut un milionar de origine română, stabilit în Dubai, care i-a cumpărat rapid un apartament în Emirate. Oferta de nerefuzat a determinat-o, se pare, pe Larisa să îl părăsească definitiv pe cunoscutul Pescobar.

„Larisa lui Pescobar nu mai este, este doar Larisa. Larisa, șefa la raci, șefa la homari, la orice nu mai este, doar Larisa sunt. Am fost cea mai tare manageră de la Pescobar, corect. Nu mai lucrez la Pescobar, acum întrebările o să tot curgă. În ianuarie m-ați tot întrebat pentru că am avut o perioadă în care nu am apărut pe TikTok și atunci toată lumea avea suspiciuni vis-a-vis de ce n-am mai apărut. Toată lumea mă întreba dacă mai lucrez. Da, în ianuarie în continuare lucram, am trei săptămâni de când nu mai lucrez.

Fiecare om își pune amprenta în ceea ce face. Vă mulțumesc mult că sunt printre voi aici oameni care chiar apreciau ce făceam și eu în Tavernă, deși sunt în continuare foarte mulți hateri printre noi. Momentan nu muncesc, nu spun un `nu` următoarelor oportunități care o să vină în viața mea, dar cu siguranță voi face o alegere sau voi lua o decizie la momentul potrivit”, a fost singurul anunț pe care l-a făcut Larisa Popa despre pecarea de la Taverna Racilor.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni