• PRO TV
  • ”Breșă de securitate majoră” în cazul Kate Middleton. Ce s-a întâmplat cu dosarul medical al prințesei, de la spitalul în care a fost operată

”Breșă de securitate majoră” în cazul Kate Middleton. Ce s-a întâmplat cu dosarul medical al prințesei, de la spitalul în care a fost operată

”Breșă de securitate majoră” în cazul Kate Middleton. Ce s-a întâmplat cu dosarul medical al prințesei, de la spitalul în care a fost operată

Breșă de securitate în spitalul London Clinic, în care Kate Middleton a fost pacientă în luna ianuarie a acestui an.

Gallery

Spitalul, renumit pe plan internațional, în care Prințesa de Wales a fost operată și tratată, a început o investigație după ce s-a spus că membri ai staff-ului au fost surprinși încercând să acceseze dosarul medical privat al acesteia.
Acuzațiile au fost luate în serios, având în vedere reputația instituției pentru discreția cu care tratează membrii familiei regale, dar și foști președinți, premieri și celebrități.
Un angajat al spitalului a declarat, sub protecția anonimatului, pentru The Mirror: ”Este o breșă de securitate majoră, incredibil de dăunătoare pentru imaginea spitalului, având în vedere reputația impecabilă cu care tratează membrii familiei regale.
Șefii spitalului au contactat Palatul Kensington imediat după ce incidentul le-a fost adus la cunoștință și au asigurat palatul că se va derula o investigație serioasă.
Întreaga echipă este șocată și mâhnită cât privește acuzațiile că un astfel de spital de încredere ar putea fi responsabil pentru o asemenea încălcare a încrederii și a eticii”.

Vestea a venit după ce, zilele trecute, a apărut un clip video în care Kate și Prințul William au fost surprinși la o piață în Windsor, video care a spulberat teoriile conspirației care au împânzit internetul privind dispariția prințesei după operația misterioasă suferită.
Accesarea unui dosar medical fără acordul oficial al controlorului de date al organizației se consideră o infracțiune.

Foto: Getty

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni