• PRO TV
  • Andreea Marin, apariție de Oscar la o gală caritabilă. Rochia care a transformat-o în cea mai admirată vedetă: “Ești cea mai frumoasă femeie din lume!”

Andreea Marin, apariție de Oscar la o gală caritabilă. Rochia care a transformat-o în cea mai admirată vedetă: “Ești cea mai frumoasă femeie din lume!”

Andreea Marin, apariție de Oscar la o gală caritabilă. Rochia care a transformat-o în cea mai admirată vedetă: “Ești cea mai frumoasă femeie din lume!”

Andreea Marin a bifat încă o apariție perfectă la o gală care a avut loc la Ateneul Român. Prezentatoare a evenimentului, Andreea a impresionat cu look-ul ei demn de covorul roșu.

Vedeta a apărut în fața publicului într-o superbă rochie roșie, cu un umăr gol, și cu părul coafat în bucle cu un vibe retro.
“În culise și apoi pe scena minunatei Gale Naționale a Excelenței în Asistența Socială, pentru al 10-lea an la Ateneul Român. Eleganța creațiilor semnate de @elilaslean mă însoțește în fiecare an, mulțumesc! “, a spus Andreea Marin pe Instagram.

Ca de obicei, fanii i-au făcut sute de complimente pe pagina ei de Instagram:
“Ce femeie minunată, frumoasă și elegantă!”
“Doamne, ce superbă! Absolut superbă!”
“Splendidă!”
“Frumoasă, distinsă, unică”.

Gallery

La o altă gală, Health, Beauty & Lifestyle Awards, fiica Andreei Marin, Violeta, a fost recompensată cu un premiu important.

“Sunt recunoscătoare pentru premiul de aseară de la Gala Health, Beauty & Lifestyle Awards, voluntariatul îl facem cu dăruire fără să așteptăm recompense, și eu și colegii mei voluntari cu care sunt bucuroasă să împart această atenție asupra proiectului nostru știm, însă, cǎ o astfel de recunoaștere înseamnă o încurajare și simțim cǎ suntem pe drumul cel bun în direcția în care construim, cu forțele și cunoștințele noastre de adolescenți, știm că e important ca și vocea noastră să fie ascultată și luată în seamǎ în deciziile care afectează societatea noastră. Putem pune umărul că lumea în care trăim să fie mai bunǎ și cu aportul ideilor și faptelor noastre”, a spus Violeta Bănică pe Instagram.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni