• PRO TV
  • Cine vor fi nașii de cununie ai lui Jador și ai Oanei Ciocan: „Eu i-am promis”. Puțini s-ar fi așteptat

Cine vor fi nașii de cununie ai lui Jador și ai Oanei Ciocan: „Eu i-am promis”. Puțini s-ar fi așteptat

Cine vor fi nașii de cununie ai lui Jador și ai Oanei Ciocan: „Eu i-am promis”. Puțini s-ar fi așteptat

Jador și Oana Ciocan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar în curând vor păși în fața altarului. Recent, s-a aflat și cine vor fi nașii lor de cununie, un cuplu la care puțini se așteptau.

Gallery

​Jador, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din lumea mondenă românească, este pe cale să se căsătorească cu partenera sa, Oana Ciocan. Cei doi sunt foarte fericiți împreună și au planuri mari de viitor, iar de curând s-a aflat și cine le vor fi nași de cununie.

Cine vor fi nașii de cununie ai lui Jador și ai Oanei Ciocan

Jador a cerut-o în căsătorie pe Oana Ciocan în Republica Dominicană, în perioada în care amândoi erau concurenți la Survivor All Stars, iar vestea i-a bucurat enorm atât pe fanii celor doi, cât și pe apropiații lor. Părinți spirituali le vor fi Cătălin Moroșanu și soția sa, veste care a venit chiar din partea marelui sportiv.

„O să îl nășesc. Doar să se însoare. Eu i-am promis, acum depinde doar de el. Dar normal că vreau să îl nășesc, altfel nu aș fi spus așa ceva”, a dezvăluit Cătălin Moroșanu, pentru Fanatik.

Tatăl lui Jador, primele detalii despre nunta fiului său!

Tatăl lui Jador, Romeo Dumitrache, a oferit un interviu jurnaliștilor de la click.ro și a dezvăluit câteva detalii despre nunta celor doi. Se pare că marele eveniment va avea loc vara aceasta, însă nu știe data sau luna exactă.

„Fiul meu și Oana se înțeleg destul de bine și sunt foarte fericit pentru el. Trebuia să se însoare, era timpul. Mă bucur pentru ei doi. Cu Oana vorbesc la telefon, normal. Cum să nu vorbim? Dar nu în fiecare zi, au și ei treburile lor, dar ne auzim destul de des.

Este o fată foarte bună, harnică, exact cum a căutat el…să știe să gătească. Știu că vor face nunta cel mai probabil vara aceasta dar nu știu data și luna încă. Aștept să stabilească ei și să îmi spună”, a spus tatăl lui Jador pentru sursa amintită mai sus.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni