• PRO TV
  • Cum au reacționat părinții lui Marian Olteanu când le-a spus că vrea să devină actor. Ce spune protagonistul din „Clanul” despre mama lui: „Atunci când mi-a fost mai greu...”

Cum au reacționat părinții lui Marian Olteanu când le-a spus că vrea să devină actor. Ce spune protagonistul din „Clanul” despre mama lui: „Atunci când mi-a fost mai greu...”

Cum au reacționat părinții lui Marian Olteanu când le-a spus că vrea să devină actor. Ce spune protagonistul din „Clanul” despre mama lui: „Atunci când mi-a fost mai greu...”

Lucrurile se complică în fiecare episod din serialul CLANUL! Tensiunea dintre persoanje crește, iar unele secrete din trecut ies la iveală. Cel mai emoționant și așteptat moment din sezonul final a fost când David află că Tudor este fratele lui, iar Luminița este mama sa. Dincolo de micul ecran, actorul Marian Olteanu are o relație foarte strânsă cu părinții lui.

Jocul actoricesc al lui Marian Olteanu a fost foarte apreciat de telespectatori. Cei care au vizionat episodul 5 din sezonul final Clanul au scris zeci de mesaje de apreciere pe rețelele sociale. Mulți îl laudă pe actorul din Vaslui pentru interpretarea emoționantă a scenei în care află adevărul despre Tudor. 

„A rupt secvența asta”; „A fost superb episodul, am și plâns. E bine că a aflat David cine este”,Minunat, emotionant, bine jucat! Sunteti fenomenali și vă iubesc pe toți”; „@marean.olteanu ești cel mai bun, voi plânge mult la terminarea sezonului cred”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor. 

Rolul din „Clanul ” i-a adus lui Marian Olteanu celebritatea. Puțini știu însă că tânărul ar fi putut deveni fotbalist. El a practicat 8 ani acest sport și a jucat în echipa de juniori a lui FC Vaslui. Într-un interviu recent pentru urban.ro, Marian Olteanu a povestit despre reacția părinților săi când le-a spus că vrea să se facă actor. 

„Când le-am zis că vreau să dau la teatru a fost un șoc pentru ei. Pentru tata mai mult șoc și pentru mama, din percețtia mea, a trăit o bucurie autentică pentru că alegerea vine din mine. Apoi nu mai zic de susținerea pe care am primit-o de la ea. (...) Ea a fost cea care a zis „hai mamă la București dacă tu vrei acolo”, asta pentru că am dat și la Iași. Și ea m-a dus la facultate, ea m-a cazat la cămin și toate astea pentru că, probabil, simțea că așa trebuia să fie și a dat curs lucrurilor să se întâmple!

Marian Olteanu spune că părinții lui sunt foarte mândri de el și că vin des la spectacolele lui de teatru. 

„Deși nu mai țin cont demult că sunt ai mei în sală; la început era intimidant dar acum îi tratez ca și cum ar fi un public normal, dar tot mă bucur să știu că sunt acolo”.

Interpretul lui Davin din „Clanul” îi este recunoscător mamei sale pentru că l-a susținut să-și urmeze visul. 

„Vreau să-i mulțumesc mamei că mi-a dat încredere să mă duc unde mi-a dictat instinctul și anume la București! Că m-a susținut tot timpul și că atunci când mi-a fost mai greu a fost tot timpul lângă mine. Te iubesc mama!”, a spus Olteanu în interviul pentru sursa menționată mai sus. 

Gallery

Marian Olteanu este angajat al Teatrului Mic, unde îl puteti vedea în spectacolele “A douasprazecea noapte” sau “Deșteptarea primaverii”.

Sursă foto: Instagram/ Marian Olteanu 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni