• PRO TV
  • Cum arată Cătălina Grama, alias Jojo, fără machiaj. Actrița din CLANUL și-a surprins fanii cu un ten perfect, la 42 de ani

Cum arată Cătălina Grama, alias Jojo, fără machiaj. Actrița din CLANUL și-a surprins fanii cu un ten perfect, la 42 de ani

Cum arată Cătălina Grama, alias Jojo, fără machiaj. Actrița din CLANUL și-a surprins fanii cu un ten perfect, la 42 de ani

Cătălina Grama se numără printre vedetele care nu ezită să se afișeze pe rețelele de socializare fără machiaj. Ba mai mult decât atât, actrița din CLANUL este apreciată pentru această alegere, unii considerând chiar că este mai frumoasă naturală decât atunci când folosește produse de make-up.

Gallery

​Cătălina Grama, cunoscută de sublicul larg sub pseudonimul Jojo, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din România, iar acest lucru se datorează atât talentului ei, cât și a personalității efervescente de care dă dovadă cu fiecare apariție publică.

Mai mult decât atât, vedeta atrage privirile tuturor și datorită aspectului fizic de invidiat. Pe lângă faptul că are un corp extrem de armonios, are și o frumusețe naturală, care nu poate să treacă neobservată. 

Cătălina Grama nu ezită să se fotografieze nemachiată, iar pe pagina ei de Instagram are mai multe imagini în care apare fără strop de machiaj pe chip. Fanii au observat acest lucru și i-au lăsat mai multe comentarii în care au complimentat-o sau i-au cerut sfaturi de îngrijire a tenului.

„Ultima oară aveam un regim de viață sănătos, numai că nu este suficient și atunci trebuie să intervină o latură de fasting din când în când, periodic, nu trebuie să faci asta toată viața. E minunat dacă poți toată viața, însă este aproape imposibil. Acum vreo 3 luni am început. Nu am slăbit deloc, dar mă ajută foarte mult să mă mențin, mă ține în formă, fastingul are mai multe beneficii și pe partea de sănătate, îți dă mai multă energie, te ține în ritm.

Cred că ajută foarte mult pe partea asta de detox și atunci în mod normal dacă elimini toxinele din organism, da, îți dai un refresh peste tot. Ajută memoria foarte mult, pentru că nu mai e încărcat organismul și eu lucrez foarte mult cu asta, așa că am nevoie de un refresh din când în când. Îl țin cât o să rezist, nu mi-am propus nimic”, a dezvăluit Cătălina pentru Unica.ro.

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ JOJO FĂRĂ MACHIAJ

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni