• PRO TV
  • Cătălin Măruță: ”Trebuie să fim cu toții atenți cui acordăm încredere!”

Cătălin Măruță: ”Trebuie să fim cu toții atenți cui acordăm încredere!”

Cătălin Măruță: ”Trebuie să fim cu toții atenți cui acordăm încredere!”

În urma anchetei publicată vineri, 22 martie, de Hotnews, Cătălin Măruță a făcut câteva precizări despre aparițiile Anei Postolachi în show-ul La Măruță. Prezentatorul TV a precizat faptul că aceasta a avut câteva momente de entertainment, punctual, și niciodată nu a promovat cazurile sociale.

”A apărut astăzi în Hotnews o anchetă și noi, ca echipă, suntem foarte surprinși. Doamna în cauză a fost aici, ca invitat în contexte de divertisment. Ea nu a promovat niciodată la noi în emisiune strângere de fonduri pentru cazuri sociale și nici pentru ONG-ul ei”, a spus Cătălin Măruță.

Moderatorul TV a ținut să puncteze faptul că fiecare român trebuie să fie atent la persoanele care le pot înșela intențiile bune, dar și să verifice cu atenție către cine se îndreaptă atunci când solicită sprijin.

”După atâția ani în care au poposit în acest platou mii de persoane, este șocant să vedem că oamenii pot face asemenea lucruri. Noi nu suntem aici să acuzăm sau să judecăm, nu este ceea ce facem noi, dar putem spune că trebuie să fim cu toții atenți cui acordăm încredere, sprijin sau bani, și în același timp, cui ne adresăm pentru a primi ajutor”, a continuat prezentatorul show-ului La Măruță.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni