• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 25 - 31 martie 2024. Peștii încep o relație intimă ascunsă, Gemenii primesc vești neplăcute legate de bani

Horoscop săptămâna 25 - 31 martie 2024. Peștii încep o relație intimă ascunsă, Gemenii primesc vești neplăcute legate de bani

Horoscop săptămâna 25 - 31 martie 2024. Peștii încep o relație intimă ascunsă, Gemenii primesc vești neplăcute legate de bani

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 25 - 31 martie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 25 - 31 martie 2024

Dragoste– Pe 25 martie se formează Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună, care anunță evenimente cu impact în planul relațional. Au loc finaluri, încheieri de etape, posibil să afli niște secrete sau să lămurești o situație în cuplu. De asemenea, apar și evenimente neașteptate sau răsturnări de situație și este un moment decisiv, mai ales dacă relația a ajuns într-un impas.
Bani – De miercuri până vineri intervin chestiuni financiare și faci eforturi să intri în posesia unor bani sau să administrezi cât mai bine un buget la serviciu. Spre finalul săptămânii, Venus și Uranus formează un aspect armonios și pot să apară surprize în regimul banilor.
Muncă – Săptămâna se anunță destul de aglomerată la locul de muncă și va fi nevoie să faci față unor provocări, pentru că afli tot felul de lucruri ascunse și încerci să-ți dai seama ce pun șefii la cale.

Horoscop Taur săptămâna 25 - 31 martie 2024

Dragoste– Spre finalul săptămânii se activează sectorul relațiilor, iar vineri se anunță o zi cu potențial de a începe o relație, dacă ești singur. Venus, guvernatoarea ta, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, așa că te poți aștepta la evenimente surpriză în planul amoros.
Bani – Sâmbătă și duminica intervin chestiuni de natură financiară și te preocupă să faci niște socoteli, achiziții pentru lucruri de o valoare mai mare sau îți faci niște plăceri.
Muncă– Pe 25 martie se formează Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună, care anunță evenimente importante în planul activităților profesionale, unde pot avea loc încheieri de etape, finalizarea unor proiecte. Nu sunt excluse răsturnări de situație și evenimente bruște/neașteptate, care să schimbe direcția profesională.

Horoscop Gemeni săptămâna 25 - 31 martie 2024

Dragoste– Pe 25 martie se formează Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună, care anunță evenimente în planul iubirii și aventurilor romantice. Ai putea să te aștepți la schimbarea cursului unei relații, mai ales că un eveniment neașteptat schimbă dinamica în cuplu. Se poate încheia o etapă sau se trece la alt nivel. Dacă ești singur, apare cineva în viața ta.
Bani – Vești legate de bani, salarizare, s-ar putea să apară vineri, însă nu toate vor fi plăcute. S-ar putea să întârzie o plată.
Muncă– Cele mai active zile la locul de muncă sunt miercuri-vineri. Atenție și la starea de sănătate, pentru că este posibil să te suprasoliciți prea mult și să reapară niște disfuncții!

Horoscop Rac săptămâna 25 - 31 martie 2024

Dragoste– Pe 25 martie se formează Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună, care anunță evenimente în planul vieții de familie sau care vizează casa, spațiul de locuit, administrarea unor bunuri provenite de la părinți. Posibil să apară și surprize sau evenimente, care să aducă încheierea unei etape, să se concretizeze un demers imobiliar. De asemenea, relațiile cu părinții stau sub semnul surprizelor.
Bani – Pentru că Luna Plină din Balanță din 25 martie formează un aspect de susținere cu Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa avantajelor financiare, este posibil să găsești o soluție într-un context financiar, care te frământă.
Muncă– În partea a doua a săptămânii, pot interveni modificări într-un proiect de la serviciu, iar aspectul armonios pe care Venus, micul benefic, îl formează cu Uranus, planeta imprevizibilului, vine să răstoarne o situație, să corecteze o direcție.

Horoscop Leu săptămâna 25 - 31 martie 2024

Dragoste– Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa relațiilor, formează un aspect armonios cu Luna Plină din Balanță, din 25 martie și este posibil să realizezi că este nevoie de o transformare pentru a reeechilibra o relație, iar un dialog are putea clarifica anumite chestiuni. S-ar putea să lași în urmă anumite relații, dacă te afli într-un punct în care nu mai avansezi.
Bani – Venus, micul benefic, în tranzit prin casa avantajelor financiare, formează un aspect armonios cu Uranus, planeta imprevizibilului, semn că vei avea parte de o surpriză plăcută în planul financiar.
Muncă– Pe 25 martie se formează Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună care anunță evenimente în planul comunicării, interacțiunii, cunoașterii și învățării. Ai parte de vești și informații surpriză, care te pot pune pe gânduri, să schimbe direcția pe care o aveai până acum. Pot avea loc răsturnări de situație în planurile tale, care vizează un proiect profesional.

Horoscop Fecioara săptămâna 25 - 31 martie 2024

Dragoste– Pentru că Luna Plină din Balanță din 25 martie activează și casa valorii și stimei de sine, iar Venus, guvernatoarea Lunii Pline, se află în casa relațiilor, este posibil să te valorizezi mai mult, iar partenerul să te vadă cu alți ochi, să devii mai important pentru acesta, să treceți la următorul nivel al relației.
Bani – Pe 25 martie se formează Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună, care anunță evenimente în planul financiar, al banilor pe care îi câștigi din muncă sau alte activități extraprofesionale. Se pot încheia etape, apar surprize neașteptate, dar se pot deschide alte uși. Totul stă sub semnul surprizelor și a evenimentelor bruște și imprevizibile.
Muncă– Cele mai active zile la serviciu sunt miercuri și joi, când este dinamizat sectorul comunicării, ceea ce înseamnă că poți rezolva, prin comunicare, o serie de neânțelegeri, să ai întâlniri, să-ți comunici ideile și să perfectezi termenii unor contracte.

Horoscop Balanță săptămâna 25 - 31 martie 2024

Dragoste– Pe 25 martie se formează Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună, care anunță evenimente în planul personal/relațional, pentru că se formează în casa personalității tale. Este un început de săptămână cu evenimente bruște și neașteptate și recomandarea astrelor este să cooperezi cu schimbarea care vine spre tine. De asemenea, Luna Plină formează un aspect armonios cu Pluton, planeta transformărilor profunde, în tranzit prin casa iubirii și aventurilor romantice, semn că o schimbare în planul amoros ți-este benefică și-ți aduce regenerare.
Bani – În intervalul miercuri-vineri se activează casa banilor și ești preocupat de încasarea unor sume de bani, faci plăți și cauți surse noi de venituri dintr-o activitate extraprofesională. S-ar putea să apară și oferte sau oportunități de a începe proiecte noi.
Muncă- Luna Plină din casa personalității, care se formează la începutul săptămânii are efect și-n planul profesional, pentru că Venus, guvernatoarea ta, se află în casa muncii și poți înregistra un succes sau se finalizează un proiect și culegi roadele. Totodată, pot să apară răsturnări într-o situație la serviciu și să schimbi direcția, dacă nu te mai regăsești.

Horoscop Scorpion săptămâna 25 - 31 martie 2024

Dragoste– Pe 25 martie se formează Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună, care anunță evenimente marcante în sfera sentimentală, care te pot face să te izolezi, să cauți să înțelegi niște lucruri, de ce s-au întâmplat. Te retragi să analizezi, să te reechilibrezi și să găsești soluții la ce te frământă. Apar răsturnări de situație și evenimente neașteptate, care au legătură cu familia și casa, iar aspectul armonios pe care Luna Plină îl formează cu Pluton, guvernatorul tău, vine să aducă schimbări în familie, de casă sau decizii majore neașteptate.
Bani – Weekendul aduce încasarea unor bani de la cineva din familie sau partenerul este cel care susține niște cheltuieli. Pe de altă parte, pot să apară și cheltuieli neprevăzute sau cauți să administrezi niște sume de bani care provin de la familie.
Muncă– Sectorul muncii este activat săptămâna aceasta și s-ar putea să te ia prin surprindere o propunere din partea șefilor, mai ales dacă ești determinat să-ți demonstrezi abilitățile. Sectorul creativității este puternic aspectat, ai idei originale și-ți dorești să le implementezi, iar dacă preiei conducerea unui proiect, vei avea mână liberă să iei deciziile.

Horoscop Săgetător săptămâna 25 - 31 martie 2024

Dragoste– În partea a doua a săptămânii, Venus, micul benefic, în tranzit prin casa familiei, formează un aspect de susținere cu Uranus, planeta surprizelor neașteptate. Posibil să fie nevoie de o schimbare sau să abordezi diferit anumite chestiuni de familie.
Bani – Săptămâna aceasta este posibil să faci niște investiții în casă. Te sfătuiești cu partenerul de cuplu și căutați cele mai bune soluții pentru nevoile voastre.
Muncă– Pe 25 martie se formează Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună, care anunță evenimente bruște și neașteptate în planul proiectelor profesionale, în relațiile cu cei cu care desfășori activități. Ajungi la concluzii, se încheie etape și vei fi surprins de o răsturnare de situație. De asemenea, apar și oportunități, mai ales că Luna Plină formează un aspect armonios cu Pluton, planeta transfomărilor profunde, din sectorul comunicării și negocierilor.

Horoscop Capricorn săptămâna 25 - 31 martie 2024

Dragoste – Finalul de săptămână aduce preocupări pentru relația de cuplu și găsirea unor metode de relaxare și de petrecere a timpului în mod plăcut. S-ar putea să ai parte de o surpriză de la partener și va fi nevoie să cooperezi, pentru că surpriza se va desfășura în afara orașului.
Bani – Te poți aștepta la surprize plăcute în planul financiar săptămâna aceasta. Venus, micul benefic, formează un aspect de susținere cu Uranus, guvernatorul casei banilor.
Muncă– Pe 25 martie se formează Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună, care anunță evenimente importante în planul asociat carierei și imaginii. Este un moment de încărcătură astrală, care poate schimba o direcție profesională. Au loc încheieri de etape, culegerea roadelor unor demersuri inițiate în toamna trecută, în urmă cu șase luni. De asemenea, pot să aibă loc răsturnări de situație și evenimente bruște și neașteptate și în cadrul conducerii sau să ți se propună o funcție, preluarea unei echipe.

Horoscop Vărsător săptămâna 25 - 31 martie 2024

Dragoste– În weekend participi la evenimente importante din viața prietenilor și dacă ești singur, sunt șanse să cunoști persoane cu care rezonezi și aveți pasiuni comune.
Bani – Sectorul banilor este în continuare susținut de către planete și ai preocupări pentru suplimentarea veniturilor sau încasarea unor sume, efectuarea unor plăți. Te preocupă niște investiții pentru casă.
Muncă– Pe 25 martie se formează Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună, care activează axa comunicării, informațiilor, cunoașterii, deplasărilor. Au loc evenimente neașteptate, surprize și răsturnări de situație. S-ar putea să fii nevoit să pleci într-o deplasare, să negociezi un contract, să dai niște răspunsuri. De asemenea, îți parvin vești sau informații surpriză, iar aspectul armonios care se formează între Luna Plină și Pluton, planeta transformărilor profunde, din casa personalității tale, ar putea aduce o schimbare de credințe sau convingeri, să vezi viața dintr-o altă perspectivă.

Horoscop Pești săptămâna 25 - 31 martie 2024

Dragoste– În prima parte a săptămânii se activează casa intimității și este posibil să fii tentat să începi o relație ascunsă. Posibil să fie cineva din trecut, cu care simți că rezonezi.
Bani – Pe 25 martie se formează Luna Plină din zodia Balanță și Eclipsa de Lună, care anunță evenimente bruște și neașteptate în planul intereselor financiare, a banilor pe care îi deții la comun cu partenerul sau alte persoane, privind intrarea în posesia unor sume de bani, provenite din alte surse, creditele, moștenirile. Pot avea loc răsturnări într-un context financiar. Vin oportunități și sume importante de bani.
Muncă– La serviciu ai un randament ridicat și faci față provocărilor. Aspectul de susținere pe care Venus, micul benefic, în tranzit prin casa personalității, îl formează cu Uranus din casa comunicării, vine să-ți aducă informații utile, dar surprinzătoare, care pot schimba felul în care vei aborda anumite proiecte.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni