• PRO TV
  • Raportul INML în cazul crimei de la Timișoara. Detalii înfiorătoare despre ultimele momente din viața Andreei, studenta la Medicină ucisă cu sânge rece de prietenul său, Mirel

Raportul INML în cazul crimei de la Timișoara. Detalii înfiorătoare despre ultimele momente din viața Andreei, studenta la Medicină ucisă cu sânge rece de prietenul său, Mirel

Raportul INML în cazul crimei de la Timișoara. Detalii înfiorătoare despre ultimele momente din viața Andreei, studenta la Medicină ucisă cu sânge rece de prietenul său, Mirel

O crimă înfiorătoare a șocat România! Andreea Morega, o tânără studentă la Medicină, în vârstă de 20 de ani, a fost omorâtă cu bestalitate de către un student la Teologie și Medicină. Mirel, pe numele său, a lovit-o de peste 30 de ori cu un cuțit, iar fata nu s-a putut apăra.

Potrivit raportului INML, tânăra a avut urme de sânge și chiar de piele pe sub unghii, semn că a luptat până în ultima clipă pentru viața sa. Din păcate, violența bărbatului a fost mult prea mare și a înjunghiat-o de 28 de ori la nivelul gâtului și încă de trei ori în torace.

Când au ajuns la fața locului, anchetatorii au fost îngroziți - tânăra de 20 de ani era aproape decapitată.

„Era o fată cuminte, stătea numai cu nasul în cărți, pe primul loc era facultatea, nu ieșea nicăieri, ea chiar voia să facă ceva în viață, avea numai 10 pe linie. Părerea mea este că acest individ făcuse o obsesie pentru ea, voia mai mult de la ea, dar a văzut că Andreea nu este de acord și a făcut ce a făcut. Noi, apropiații, suntem în stare de șoc.

Andreea nu a ascuns niciodată ceva față de ei, le spunea orice avea pe suflet și nici ei nu știau de acest individ că ar fi iubitul ei. Am înțeles că tatăl ei știa că era doar un prieten, atât. Părinții ei nu l-au cunoscut, nu l-au văzut niciodată”, a spus una dintre rudele Andreei, pentru gândul.ro.

Mirel Dragomir nu era iubitul Andreei, ci doar un amic, sora criminalului fiind prietenă cu victima. Bărbatul ar fi recurs la asemenea gesturi deoarece fata i-ar fi refuzat avansurile, iar acesta dezvoltase o obsesie pentru ea.

Criminalul și-a petrecut noaptea în arest și va sta cel puțin 30 de zile în custodia poliției. Acesta și-a recunoscut faptele în fața anchetatorilor și le-a spus că și-a ieșit din minți atunci când a realizat că refuzul Andreei.

Mirel Dragomir riscă până la 25 de ani de închisoare.

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni