• PRO TV
  • Arnold Schwarzenegger, o nouă intervenție după trei operații pe cord deschis. În ce stare e actorul de 76 de ani: ”Am piese de robot”

Arnold Schwarzenegger, o nouă intervenție după trei operații pe cord deschis. În ce stare e actorul de 76 de ani: ”Am piese de robot”

Arnold Schwarzenegger, o nouă intervenție după trei operații pe cord deschis. În ce stare e actorul de 76 de ani: ”Am piese de robot”

După trei intervenții chirurgicale pe cord deschis, Arnold Schwarzenegger a dezvăluit că săptămâna trecută a avut o nouă operații, medicii instalându-i unun pacemaker.

Gallery

Actorul de 76 de ani spune că acum are ”piese de robot”, exact că personajul lui din Terminator - și spune că trebuie să ia o pauză de la sala de forță.
În cadrul podcastului lui, Arnold's Pump Club, Schwarzenegger a declarat: ”Lunea trecută, am făcut o operație pentru a deveni și mai mult un robot: am primit un pacemaker.
Trebuie să mărturisesc, să dezvălui acest lucru în fața voastră contravine educației mele din Austria, unde nimeni - niciodată - nu vorbește despre problemele medicale. Tot ce ține de starea de sănătate este ținut secret.
Dacă am primit atâtea mesaje de la oameni care s-au născut cu valva aortică bicuspidă, ca mine, spunându-mi că faptul că am vorbit despre operația mea le-a dat curajul să facă și ei.

Arnold i-a asigurat pe oameni că se recuperează bine: ”În primul rând, vreau să știți că mă simt grozav!
Am făcut intervenția luni, iar până vineri eram la un eveniment important alături de prietena mea, Jane Fonda. Nimeni nu ar fi bănuit că mi-am început săptămâna cu o operație
Asta e viața cu o malformație genetică a inimii. Dar nu o să mă auziți pe mine plângându-mă”.

Arnold a suferit operații pe inimă în 1997, în 2018 și în 2020.

Foto: Profimedia

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni