• PRO TV
  • A fost supranumită „cea mai frumoasă DJ-iță din lume”! Imaginile surprinse de paparazzi cu tânăra la plajă au ajuns virale

A fost supranumită „cea mai frumoasă DJ-iță din lume”! Imaginile surprinse de paparazzi cu tânăra la plajă au ajuns virale

A fost supranumită „cea mai frumoasă DJ-iță din lume”! Imaginile surprinse de paparazzi cu tânăra la plajă au ajuns virale

Are 31 de ani și a fost supranumită de presa străină „cea mai sexy DJ-iță din lume”. Dacă ne uităm la pozele pe care le postează pe rețelele de socializare sau la aparițiile de la evenimentele mondene este lesne de înțeles de ce.

Gallery

​Chantel Jeffries ar putea renunța oricând la platane pentru a defila ca „îngeraș” pe podiumul de la Victoria’s Secret.

Americanca este posesoarea unui trup tonifiat și bine proporționat și face furori de fiecare dată când apare la plajă.

Paparazzii au surprins-o zilele trecute în timp ce se bronza pe o plajă din Miami. DJ-ița a fost atracția plajei, iar domnii și-au dat coate atunci când a renunțat la haine și a rămas într-un costum de baie minuscul. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Exasperată de paparazzii care au încercat s-o fotografieze din toate unghiurile, Chantel s-a acoperit la un moment dat cu un prosop.

Chantel a devenit cunoscută în 2014, după ce a fost fotografiată într-o mașină alături de Justin Bieber. DJ-ița a negat însă că ar fi avut vreo relație cu starul canadian.

„Nu m-am intâlnit cu Justin Bieber. Am țelurile mele în viață și sunt concentrată pe ele. Nu mă interesează să devin faimoasă în acest mod”, declara tânăra la acea vreme. 

Chantel adoră să pozeze provocator și pe contul de Instagram, acolo unde are peste 4,4 milioane de urmăritori. Din garderoba ei nu lipsesc ținutele transparente, rochiile decoltate și cu decupaje îndrăznețe, fustele de-o palmă sau costumele de baie cu două numere mai mici.

Fanii o complimentează zilnic pentru felul în care arată: „Ești una la milion!”, „Ne-ai captivat cu frumusețea ta!”, „Te-aș lua de nevastă!”, „Ești atât de sexy!”, „Arăți uimitor!”.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images/ Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni