• PRO TV
  • Carmen Grebenișan, schimbare de look după divorțul de Alex Militaru! La ce intervenție estetică a apelat vedeta

Carmen Grebenișan, schimbare de look după divorțul de Alex Militaru! La ce intervenție estetică a apelat vedeta

Carmen Grebenișan, schimbare de look după divorțul de Alex Militaru! La ce intervenție estetică a apelat vedeta

La scurt timp după ce a anunțat că ea și Alex Militaru nu mai formează un cuplu, Carmen Grebenișan a apelat la o mică intervenție estetică! Fosta concurentă de la Survivor România s-a filmat în cabinetul medicului și a publicat imaginile pe TikTok.

Gallery

​În urmă cu doar câteva zile, Carmen Grebenișan anunța pe contul său de Instagram că mariajul cu Alex Militaru a ajuns la final, după trei ani de la căsătorie. Fosta concurentă de la Survivor România a plecat, ulterior, în Tunisia, alături de Alina Ceușan, buna ei prietenă, iar schimbările nu s-au oprit aici.

Influencerița a decis să își schimbe puțin look-ul, așa că a apelat la o intervenție estetică. Vedeta a decis să își pună din nou acid în buze, pentru un plus de volum.

(VEZI IMAGINILE ÎN GALERIA DE MAI SUS)

Carmen Grebenișan și Alex Militaru s-au despărțit

„Acestea fiind spuse, cred că v-ați dat seama, probabil de ceea ce s-a întâmplat. Eu și Alex am ales să ne separăm de comun acord printr-o modalitate prietenoasă. În scurt timp, eu o să mă mut din locuința pe care o avem împreună. Când o să simt să expun mai multe detalii despre acest subiect în online, o să o fac. Ce vă comunic acum s-a întâmplat deja de câteva săptămâni. Tot ce trebuie să știți este că nu e o decizie impulsivă. Este o decizie rațională, concluzionată în mult timp, pe baza unor motive pe care, evident, nu pot să le expun pentru că țin de intimitatea noastră pe care o respect. Noi ne înțelegem bine și chiar ținem mult unul la celălalt, dar uneori asta nu este de ajuns”, a scris Carmen Grebenișan.

„Tot ce trebuie să știți este că nu suntem supărați și nu o să ne vedeți depresivi. Suntem destul de maturi încât să luam această decizie înainte să se ajungă la un moment mai tragic. Am ales să mergem mai departe separat. Vreau să vă mulțumesc că ne-ați susținut atât împreună, cât și separat. Cât despre mine, o să-l susțin în continuare pe Alex Militaru cât de mult pot eu și o să-i ofer mereu ajutorul meu atunci când va avea nevoie. S-a dezvoltat foarte frumos în ultima vreme și mă bucur că a ajuns mai multă lume să-l cunoască, este un băiat cu foarte multă carismă și sper să ajungă cât mai departe în viața asta. Mă bucur că am putut să contribui la ascensiunea lui și să-l ajut cât de mult am putut.” a mai specificat Carmen.

Foto: Instagram, TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni