• PRO TV
  • Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham, escapadă la un castel din Toscana. Imaginile care i-au cucerit pe fani: „Cum este să ai totul?”

Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham, escapadă la un castel din Toscana. Imaginile care i-au cucerit pe fani: „Cum este să ai totul?”

Rosie Huntington-Whiteley și Jason Statham, escapadă la un castel din Toscana. Imaginile care i-au cucerit pe fani: „Cum este să ai totul?”

El - unul dintre cei mai buni actori din filmele de acțiune, iar ea – model și antreprenoare de succes și una dintre cele mai frumoase femei din lume. Împreună formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood și au milioane de fani în întreaga lume.

Gallery

Vorbim despre durul Jason Statham și diafana Rosie Huntington-Whiteley. Cei doi sunt împreună de peste 14 ani și au două comori: Jack Oscar, în vârstă de 7 ani, și Isabella James, în vârstă de 2 ani.

Recent, modelul a postat pe Instagram câteva imagini rare alături de partenerul ei de viață. Rosie și Jason s-au bucurat de o escapadă într-un loc de vis, la granița dintre Toscana și Umbria.

Cei doi îndrăgostiți s-au cazat la Castello di Reschio (Castelul Reschio), o proprietate impresionantă care a aparținut familiei contelui Bolza.

Imaginile postate pe contul de Instagram i-au cucerit instant pe fani și au generat sute de comentarii. (Vezi fotografiile in GALERIA FOTO de mai sus)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Rosie HW (@rosiehw)

„Trăiești visul oricărei femei”, „Sunteți cuplul nostru favorit!”, „Îmi place că Jason nu zâmbește niciodată, dar când e cu tine devine cel mai blând bărbat din lume”, „Rosie, cum este să ai totul?”, „Doamne, locul este de vis”, „Voi doi sunteți ceva...”, „Sunteți adorabili”, le-au scris unii dintre urmăritori.

 Fotografii: Getty Images/ Instagram

 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni