• PRO TV
  • Câți bani câștigă Oana Roman pe lună: "Îmi întrețin singură copilul și casa!"

Câți bani câștigă Oana Roman pe lună: "Îmi întrețin singură copilul și casa!"

Câți bani câștigă Oana Roman pe lună: "Îmi întrețin singură copilul și casa!"

Oana Roman a vorbit deschis despre veniturile sale lunare. Fiica lui Petre Roman mărturisește că se descurcă destul de bine cu finanțele.

Gallery

Vedeta în vârstă de 47 de ani a spus cât câștigă lunar, care sunt sursele de venit, dar și cât o costă taxele și impozitele către stat.

Din ce face bani Oana Roman

Oana Roman este proprietara unui magazin online, iar în ultima vreme s-a implicat și în domeniul influencer marketingului, colaborând cu diverse branduri pentru campanii pe platforma Instagram.

Fiica fostului premier Petre Roman, care a studiat la Sorbona, a dezvăluit publicului cât câștigă lunar.

„Eu câștig bine, niște mii bune de euro pe lună, în condițiile în care plătesc doar taxe și impozite peste 1.000 euro pe lună, plus alte cheltuieli, pentru că îmi cresc singură copilul și întrețin singură o casă și așa mai departe”, a explicat Oana Roman, pe pagina sa de Instagram.

De câteva luni, Oana Roman s-a despărțit cu scandal de Marius Elisei, iar acum o crește singură pe fiica sa Isabela.

Într-un interviu anterior, vedeta declara că nu prea reușește să facă economii: „Eu nu prea reușesc să pun bani deoparte. Totul este foarte scump. Da, trăiesc la un anumit nivel, dar nu fac fițe și figuri. Nu stau numai la restaurant, nu îmi cumpăr nu știu ce genți”.

Oana Roman este încă în doliu

Vedeta și-a pierdut mama în urmă cu o lună. Femeia s-a stins din viață pe data de 23 februarie 2024, după ce ani de zile s-a luptat cu mai multe probleme de sănătate. ​Mioara Roman a murit pe 23 februarie 2024, la vârsta de 83 de ani. Femeia care i-a dat viață Oanei s-a luptat mulți ani cu diverse probleme de sănătate, care i-au adus sfârșitul.

Foto Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni