• PRO TV
  • Mirel Dragomir, bărbatul care a ucis-o pe Andreea, nu se află la prima abatere! Criminalul și-a agresat și fosta iubită: „Era proprietatea lui”

Mirel Dragomir, bărbatul care a ucis-o pe Andreea, nu se află la prima abatere! Criminalul și-a agresat și fosta iubită: „Era proprietatea lui”

Mirel Dragomir, bărbatul care a ucis-o pe Andreea, nu se află la prima abatere! Criminalul și-a agresat și fosta iubită: „Era proprietatea lui”

Apar detalii cutremurătoare despre trecutul criminalului din Timișoara! Mirel Dragomir, cel care și-a ucis cu bestialitate amica, pe Andreea Morega, și-a agresat și fosta parteneră, care într-un final l-a părăsit.

Gallery

​Mirel Dragomir este din satul Pojejena de Sus, județul Caraș-Severin, iar familia sa este văzută foarte bine în comunitate, spun apropiații acestuia. Vecinii au mărturisit că părinții criminalului sunt prietenoși, gospodari și mai ales religioși, astfel că nimeni nu se aștepta ca tânărul să ucidă într-o asemenea manieră.

Mai multe persoane care l-au cunoscut pe ucigașul Andreei au spus că este un băiat liniștit și că nu a avut niciodată probleme comportamentale, familia sa fiind considerată chiar un model în sat.

Cu toate acestea, există și voci care nu sunt de aceeași părere. Se pare că Mirel Dragomir nu se află la prima abatere, căci în trecut și-ar fi agresat fosta iubită, fiind foarte gelos și posesiv.

„Era foarte obsesiv în relația cu ea. Era de o gelozie ieșită din comun, posesiv și încerca să o controleze, era imposibil de stat cu el. Se purta ca și cum era proprietatea lui. Într-o criză de gelozie, a și agresat-o, iar fata l-a părăsit ”, a mărturisit un apropiat.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni