• PRO TV
  • Liviu Guță a fost dat dispărut de colegii de breaslă. De mai bine de un an, nimeni nu mai știe nimic de el

Liviu Guță a fost dat dispărut de colegii de breaslă. De mai bine de un an, nimeni nu mai știe nimic de el

Liviu Guță a fost dat dispărut de colegii de breaslă. De mai bine de un an, nimeni nu mai știe nimic de el

Liviu Guță, unul dintre cei mai cunoscuți maneliști din România, a fost dat dispărut de colegii de breaslă, după ce, de mai bine de un an, nimeni nu a mi știut nimic de el.

Gallery

Cristian Rizescu și Cristian Ciof sunt doar câțiva dintre artiștii care s-au arătat îngrijorați în legătură cu dispariția lui Liviu Guță, care nu pare să se încheie prea curând.

Ce se întâmplă cu Liviu Guță

Dispariția acestuia s-a manifestat și pe rețelele de socializare, unde fanii acestuia au încercat să afle ce se întâmplă, dar fără rezultat.

Conform Spynews, artistul Ticy a reușit să afle câteva informații, după ce a stat de vorbă cu sora lui Liviu Guță.

Artistul a răspuns printr-un mesaj vocal, mulțumindu-le celor care s-au îngrijorat pentru el. Acesta i-a asigurat pe toți că este bine și că dispariția lui a fost cauzată de anumite probleme pe care a trebuit să le rezolve, dar nu a putut comunica acest lucru, deoarece nu mai are acces la conturile sale din mediul online.

„Salutare prieteni! Sunt Liviu Guță. Am înțeles că ați postat pe rețelele de socializare. Eu nu am acces la acestea aci. Sunt plecat în afara țării, să nu intru în amănunte. Sunt foarte bine, stați liniștiți! Vă mulțumesc din suflet că vă îngrijorați pentru mine! Am avut niște probleme, dar știți cum este în viață. Totul trece”, a transmis Liviu Guță.

Artistul revine în țară, în primăvară

Liviu Guță a continuat, spunând că, în curând, va reveni în țară, iar fanii acestuia speră ca, odată ce revenirea să aibă loc, să afle mai multe despre motivul dispariției sale. În încheiere, Liviu Guță le-a mai mulțumit încă o dată fanilor săi, asigurându-i că totul este sub control.

„Am să vin pe la jumătatea lunii aprilie în țară. Să ne auzim cu bine! Vă iubesc și vă mulțumesc foarte mult pentru faptul că vă îngrijorați pentru mine și că însemn ceva pentru voi! Stați liniștiți, că voi reveni acasă și ștergeți postările, pentru că sunt bine! Vă Mulțumesc! Vă pup și vă iubesc!”, a mai spus acesta.

 

Sursa foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni