• PRO TV
  • Toți bărbații o doreau, dar acum fosta iubită a lui 50 Cent e acuzată că a lucrat ca damă de companie pentru P Diddy. Scandal monstru!

Toți bărbații o doreau, dar acum fosta iubită a lui 50 Cent e acuzată că a lucrat ca damă de companie pentru P Diddy. Scandal monstru!

Toți bărbații o doreau, dar acum fosta iubită a lui 50 Cent e acuzată că a lucrat ca damă de companie pentru P Diddy. Scandal monstru!

Pe fondul scandalului uriaș în care este implicat rapperul P Diddy, ale cărui case au fost percheziționate de agenții federali în urma unor acuzații de agresiune sexuală, un scandal “secundar” ține primele pagini ale tabloidelor. Aparent, din documentele oficiale a reieșit că Daphne Joy, fosta iubită a lui 50 Cent și mama fiului acestuia, ar fi lucrat pentru P Diddy ca damă de companie.

„Te-ai mutat la un kilometru apropiere în speranța că vei avea un alt copil cu mine, dar eram ocupat. Așa că te-ai mutat înapoi și apoi ai început să primești bani de la Brother Love (n.r. P Diddy). Acum iată cum stau lucrurile, micuță damă de companie”, a scris 50 Cent pe Instagram.

Acum 50 Cent merge mai departe și cere în justiție custodia unică a fiului lor în vârstă de 11 ani, după ce s-a aflat de fostele preocupări ale iubitei sale. Daphne Joy neagă vehement acuzațiile aduse de fostul iubit, venind și ea, la rândul său, cu unele noi – influencerita îl acuză pe 50 Cent de viol și de faptul că nu ajutat-o cu nimic în creșterea fiului lor.

„Să punem accent pe adevăratele tale acțiuni malefice de a mă viola și de a mă abuza fizic. Nu mai ești opresorul meu și Dumnezeul meu se va ocupa de tine din acest moment. Ai stricat definitiv ultima speranță pe care am avut-o pentru tine ca tată.
Curtis James Jackson(n.r. numele real al lui 50 Cent), totul este o glumă pentru tine până când siguranța noastră este compromisă, ceea ce se întâmplă acum. Cauți adevărate ravagii, frenezie și haos în viețile oamenilor. Cum te-ai simți dacă Sire (n.r. fiul lor) ar fi cel în cătușe?”, scrie Daphne Joy.

Gallery

„Ne-am mutat la New York pentru a-ți oferi oportunitatea de a fi tată pentru fiul tău și l-ai văzut de 10 ori în cei 2 ani în care am trăit la 1 km de tine. M-am săturat să te susțin și să proiectez fiului nostru o imagine a ta pe care nu o meriti”, a scris mama copilului lui 50 Cent.

Răspunsul lui 50 Cent?
„Cele mai recente acuzații false și fără temei ale lui Daphne Joy sunt în mod clar un răspuns la decizia mea de a solicita custodia exclusivă a fiului meu. Fiul meu Sire este prioritatea mea principală și menținerea lui într-un mediu sigur este singurul meu obiectiv în acest moment”, a spus el.

După despărțirea de 50 Cent, Daphne a avut o relație foarte mediatizată și cu Jason Derulo.

​Sursa foto: Profimedia, Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni