• PRO TV
  • Ana Pal, un destin de luptătoare. A crescut într-o familie cu 8 copii și a devenit mamă la 19 ani: „La șase luni după ce am născut, am urcat pe podium”

Ana Pal, un destin de luptătoare. A crescut într-o familie cu 8 copii și a devenit mamă la 19 ani: „La șase luni după ce am născut, am urcat pe podium”

Ana Pal, un destin de luptătoare. A crescut într-o familie cu 8 copii și a devenit mamă la 19 ani: „La șase luni după ce am născut, am urcat pe podium”

Ana Pal, concurentă în echipa Faimoșilor la Survivor All Star, a demonstrat că este un adversar puternic pe traseu. Puțini știu că tânăra are o poveste de viață emoționantă. S-a ambiționat să devină o sportivă de performanță, în condițiile în care familia sa nu o putea susține financiar.

Gallery

​Ana a povestit despre familia și trecutul ei în ediția Survivor All Stars din 20 martie. Concurenta și-a deschis sufletul în fața lui TJ Miles. 

„Eu mă trag dintr-o familie cu 8 frați, suntem 3 fete și 5 băieți. Eu trebuia să am grijă de toți frații. Cum zice tata, eu sunt a doua mamă pentru frații mei. Frații mei toți sunt mecanici. Eu când eram mică îmi doream și eu să devin mecanic. Tata ne povestea că meseria e bănoasă”.

Cu toate acestea, părinții n-au încurajat-o să meargă pe acest drum, spune ea. 

„Mi-a zis tata: dă-i drumu la cratiță. Am lucrat la un restaurant de renume din oraș, ca ajutor de bucătar. Am fost și ajutor de ospătar, apoi am lucrat la o pizzerie. Eram și la facultate (Educație Fizică și Sport), trebuia să mă întrețin. Să vezi ce am pățit, că numai ghinioane am. Am lucrat toată vacanța și mi-am pierdut banii. Acum sunt profesor, antrenor de sport”, i-a povestit Ana Pal lui TJ Miles. 

Ana spune că și-a găsit scopul în viață când a intrat la liceu și s-a apucat de sport. 

„Știi când mi-am schimbat eu viața? Când am intrat la liceu, s-a schimbat totul. Am început să fac sport. În clasa a 8-a, am avut un profesor de sport care a văzut atu-urile mele. Am practicat mai multe, până când mi-am găsit ce-mi place. Am făcut 2 ani de atletism, apoi am intrat în sala de box, apoi m-am apucat de lupte. Am început să am rezultate. Am obținut o indemnizație și cu acei bani am reușit să mă întrețin în liceu”.

Concurenta povestește că părinții ei n-au avut posibilitatea să meargă la meciurile ei. Ei au văzut-o la competiții doar la televizor. 

„Sunt mai multe probleme acasă. Am doi frați cu handicap. Are mama grijă de ei. Când s-au născut, noi credeam că sunt normali. Când au început să crească, au ieșit în evidență anumite probleme. Am un frate care stă doar în pat, nu se mișcă, are 24 de ani. Are mama grijă de el: să-l spele, să-l hrănească...”

„Care a fost cel mai greu lucru pentru tine?”, o întreabă TJ Miles. 

„Când am născut”, a răspuns Ana. Sportiva a devenit mamă la aproximativ 19 ani. 

„Eu eram în lotul național de juniori, la București. Și na...știi cum e viața aia de copil prostuț. Am zis că dacă m-am descurcat cu frații mei, am să mă descurc și cu un copil. Acum face 11 ani”.

„Eu am continuat cu luptele și după ce am născut. După naștere, nici nu a durat jumătate de an și am urcat pe podium. Apoi am făcut operație de apendicită, iar după o lună am urcat pe podium”, mai spune concurenta.

Băiatul Anei Pal se numește Ștefan. El merge pe urmele mamei sale, iubind sportul. Ambii participă la competiții de alergat. 

​Telespectatorii care au ascultat povestea Anei au rămas impresionați și au reacționat imediat cu comentarii:

„Mi-am schimbat părerea despre ea în bine. A avut o șansă să se întoarcă la Survivor și să arate cu adevărat cine este și a reușit. Bravo Ana”; „Ce poveste interesantă de viață! Felicitari că ați lăsat tot materialul, ați lăsat fata să povestească. Felicitări TJ că i-ai câștigat încrederea”; „Succes Ana Maria Pal în tot ce ți-ai propus!”, sunt doar câteva opinii exprimate pe internet.

Sursă foto: Facebook, arhiva PRO TV

AFLĂ MAI MULTE DETALII DESPRE VIAȚA ANEI PAL  ÎN MATERIALUL VIDEO DE MAI JOS

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni