• PRO TV
  • Eva Longoria și-a amintit de prima apariție pe covorul roșu de la Cannes, când a purtat o ținută de 185 de lei: „Dovada că nu rochia contează, ci femeia care o poartă!”

Eva Longoria și-a amintit de prima apariție pe covorul roșu de la Cannes, când a purtat o ținută de 185 de lei: „Dovada că nu rochia contează, ci femeia care o poartă!”

Eva Longoria și-a amintit de prima apariție pe covorul roșu de la Cannes, când a purtat o ținută de 185 de lei: „Dovada că nu rochia contează, ci femeia care o poartă!”

Are doar 1,55 m, dar emană sex appeal prin toți porii. Eva Longoria este una dintre cele mai iubite actrițe de la Hollywood și este nelipsită din topul celor mai frumoase femei din lume.

Gallery

​De-a lungul anilor, vedeta din serialul de succes „Neveste disperate” a bifat mai multe apariții memorabile pe covorul roșu. Eva Longoria a fost întotdeauna apreciată pentru ținutele alese și a primit doar laude din partea criticilor de modă.

Recent, vedeta și-a amintit de debutul ei pe covorul roșu de la Cannes. În urmă cu 19 ani, Eva Longoria pășea în fața a sute de fotografi într-o rochie de doar 40 de dolari, echivalentul a 185 de lei.

Actrița a postat pe contul de Instagram o fotografie de la evenimentul din 2005.

„M-am întors la această rochie de 40 de dolari pe care am purtat-o la prima apariție a mea pe covorul roșu de la Cannes. Dovada că nu rochia contează, ci femeia care o poartă!”, a scris actrița în dreptul fotografiei. (Vezi mai multe imagini cu ținuta Evei în GALERIA FOTO de mai sus)

Fanii au fost total de acord și au înroșit butonul de like. „Eva ar putea purta și un sac de gunoi și tot ar fi cea mai frumoasă fată din lume”, „Pe tine, rochia arată de milioane!”, „Mereu mi-a plăcut de tine că nu pui accent pe lucrurile scumpe!”, „Sper că ai păstrat-o! Este absolut superbă!”, „Cu siguranță femeia din spatele rochiei! O femeie superbă, puternică, autentică și încrezătoare”, sunt unele dintre mesajele postate de urmăritorii Evei Longoria.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni