• PRO TV
  • Comedia „Ramon”, cu Pavel Bartoș în rol principal, este, acum, pe VOYO!

Comedia „Ramon”, cu Pavel Bartoș în rol principal, este, acum, pe VOYO!

Comedia „Ramon”, cu Pavel Bartoș în rol principal, este, acum, pe VOYO!

La prima vedere, Ramon pare un om simplu a cărui unică și mare pasiune este viticultura. Viața lui este dată peste cap atunci când, printr-o serie neașteptată de împrejurări, întâlnește cea mai frumoasă femeie din lume de care se îndrăgostește fulgerător.

Gallery

Decide să plece la București să își găsească “marea iubire”. Ajuns aici, Ramon descoperă că viața într-un oraș mare nu este deloc ușoară. Totul se complică atunci când devine și suspectul principal în cel mai mare jaf al secolului, furtul unui tablou de 50 de milioane de euro! 

Ramon pornește astfel într-o dublă misiune extrem de periculoasă (cel puțin așa crede el) să recupereze tabloul și să găsească fata. Va reuși el? Întrebarea la care trebuie să răspundă cei din jurul lui este dacă Ramon este un simplu OM sau un SuperOM.

Din distribuție fac parte: Pavel Bartoș, Smiley, Selly, Andreea Esca, Carmen Tănase, Ionuț Rusu, Elvira Deatcu, Andreea Vasile, Alexandru Ion, Bogdan Farcaș, Bogdan Horga,  Doru Cătănescu, Ecaterina Lupu, Gabriela Iliescu,  Iuliana Postelnicu, Rodica Mandache, Teona Stavarachi și mulți alți actori de excepție.

Filmul este produs de Pavel Bartoș și Jesus del Cerro și regizat de Jesus del Cerro (Miami Bici, Vlad, Hawaii, Ho Ho Ho).

„Ramon este un om simplu, puse în situații inedite. El vrea să facă numai bine, dar și dacă ajută o bătrânică s-ar putea, doamne ferește, să fie călcată de autobuz. 

Se îndrăgostește de o fată și după pleacă în căutarea ei la București. Totul pornește de la o întâmplare. Se filmează o nuntă în via lui și confundă, la un moment dat, ficțiunea cu realitatea. Urmează o serie de întâmplări extraordinare. 

Este o comedie în care cu toții se vor regăsi. De la cinci ani și până la 115 ani. Este un film făcut pentru toată lumea. Are comedie, are dramă, are emoție. Andreea Esca, Smiley, Selly, Bogdan Farcaș, Alexandru Ion, Carmen Tănase, Andreea Vasile. Sunt mulți actori foarte buni”, a mărturisit Pavel Bartoș, în emisiunea „La Măruță”.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni