• PRO TV
  • Pe Instagram pozează ca o divă, în realitate nici cei mai fideli fani nu au recunoscut-o. Cum a aparut celebra cântăreață

Pe Instagram pozează ca o divă, în realitate nici cei mai fideli fani nu au recunoscut-o. Cum a aparut celebra cântăreață

Pe Instagram pozează ca o divă, în realitate nici cei mai fideli fani nu au recunoscut-o. Cum a aparut celebra cântăreață

A fost un adevărat pop icon la finalul anilor ’90, făcând parte din generația lui Britney Spears și a Christinei Aguilera. În prezent, Jessica Simpson este în continuare prezentă în showbiz, însă nu datorită carierei sale muzicale.

Artista s-a focusat în ultimii ani mai mult pe viață de familie: este mamă a trei copii. Însă, se descurcă excelent și în calitate de influencer și femeie de afaceri. Are propriul brand de haine și încălțăminte, care se bucură de un succes uriaș în Statele Unite.

Deși cel mai adesea este îmbrăcată, machiată și coafată ca o adevărată divă, de data aceasta Jessica Simpson a fost surprinsă de paparazzi într-un moment de… repaos. Artista a luat o pauză de la stilul de… divă, optând pentru o ținută lejeră. Aceasta și-a făcut apariția în public îmbrăcată într-un trening larg, încălțată într-o pereche de șlapi. Mai mult, Jessica a apărut nepieptănată și cu extensiile de par la vedere.

​Sursa foto: Profimedia

În urma cu doi ani, Jessica Simpson și-a șocat fanii de pe rețelele de socializare cu o imagine din perioada în care era dependentă de alccol. Deja se fac șase ani de zile de când nu s-a mai atins de alcool și arată mai bine ca niciodată.
“Această persoană din 1 noiembrie 2017 este o versiune de nerecunoscut a mea”, a mărturisit vedeta, care și-a dat seama în acel moment că trebuie să înceapă lupta pentru a-și recăpăta viața înapoi.

Gallery

“Ca să fiu sinceră, eram epuizată. Cea mai grea muncă pentru mine era să accept că am eșuat. Nu dependența de alcool era problema. Eu eram. Nu mă mai iubeam. Acum am făcut pace cu fricile mele și am acceptat că anumite momente din viața mea pot fi și triste”, a mai spus Jessica Simpson, mamă a trei copii.

Jessica a povestit despre problemele ei în noua ei carte, Open Book. “Mă omoram singură cu atâta băutură și pastile. A fost ușor să renunț la alcool. Îl uram pentru că mă făcea să mă simt amorțită”, a mai spus vedeta.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni