• PRO TV
  • Ce a postat Anamaria Prodan pe Internet, la scurt timp după ce Corina Caciuc a născut pentru a doua oară: „Tu mă faci...”

Ce a postat Anamaria Prodan pe Internet, la scurt timp după ce Corina Caciuc a născut pentru a doua oară: „Tu mă faci...”

Ce a postat Anamaria Prodan pe Internet, la scurt timp după ce Corina Caciuc a născut pentru a doua oară: „Tu mă faci...”

Corina Caciuc l-a făcut tată pe Laurențiu Reghecampf pentru a patra oară. La scurt timp după ce proaspăta mămică a dat vestea minunată, Anamaria Prodan a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Gallery

​Anamaria Prodan, mesaj emoționant pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce Corina Caciuc a născut

La scurt timp după ce partenera fostului său soț a anunțat că a născut pentru a doua oară, Anamaria Prodan a publicat o serie de fotografii în care apare alături de Ronald Gavril.

Impresara a publicat și un mesaj emoționant în care îi spune partenerului ei cât de mult îl iubește și cât de fericită este alături de el. Totodată, în imaginile postate se poate observa că Anamaria Prodan a primit un buchet imens de trandafiri. VEZI IMAGINILE IN GALERIA FOTO DE MAI SUS

„Te iubesc! Tu mă faci fericită! Tu mă faci să mă simt o regină”, este mesajul publicat de Anamaria Prodan pe Instagram, pentru Ronald Gavril.

Imaginile postate de impresară au fost publicate la scurt timp după ce Reghecampf a devenit tată pentru a patra oară.

Sursă foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni