• PRO TV
  • Horoscop săptămâna 1 – 7 aprilie 2024. Taurii reiau o poveste de dragoste din trecut, Vărsătorii reușesc să cucerească o persoană de care se simt atrași

Horoscop săptămâna 1 – 7 aprilie 2024. Taurii reiau o poveste de dragoste din trecut, Vărsătorii reușesc să cucerească o persoană de care se simt atrași

Horoscop săptămâna 1 – 7 aprilie 2024. Taurii reiau o poveste de dragoste din trecut, Vărsătorii reușesc să cucerească o persoană de care se simt atrași

Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani și citește horoscopul săptămânii 1 – 7 aprilie 2024.

Horoscop Berbec săptămâna 1 – 7 aprilie 2024

Dragoste– Venus, guvernatoarea casei relațiilor, ajunge în casa personalității, în 5 aprilie, semn că vei fi deschis flirtului, cuceririlor, te faci plăcut și ai dispoziție de experiențe noi în planul sentimental.
Bani – Miercuri primești o sumă de bani sau cadouri de la prieteni sau rude. S-ar putea să ai surprize de natură financiară și de la serviciu, să renegociezi un contract sau să semnezi un act adițional cu o mărire salarială.
Muncă – Mercur, astrul comunicării, își începe mișcarea retrogradă, din 2 aprilie, și până pe 25 aprilie, urmează o perioadă în care ești interesat să-ți reevaluezi proiectele profesionale, să-ți revizuiești niște decizii, pe care le-ai luat în grabă. De asemenea, dialoguri începute înaintea retrogradării lui Mercur, ar putea să se reia acum și să perfectezi termenii unor contracte.

Horoscop Taur săptămâna 1 – 7 aprilie 2024

Dragoste– Venus, guvernatoarea ta, începe să traverseze zodia Berbec, din 5 aprilie, prin casa subconștientului, izolării, meditației și trecutului. Pentru că Venus este planeta iubirii, pot să apară iubiri din trecut cu care să vrei să reiei o poveste. Dacă consideri că totul s-a încheiat, vei reuși să te vindeci și să treci peste o situație, care ți-a adus dezamăgire.
Bani – Din 2 aprilie, Mercur, guvernatorul casei banilor, își începe mișcarea retrogradă prin sectorul frământărilor interioare și introspecției și până pe 25 aprilie ești interesat să-ți reevaluezi situația financiară, să cauți să administrezi mai bine cheltuielile.
Muncă– Începi săptămâna cu preocupări pentru rezolvarea unor chestiuni birocratice. De asemenea, aștepți niște aprobări de la superiori. Ziua de miercuri este importantă pentru a perfecta termenii unui contract sau să stabililești niște întâlniri cu potențiali clienți sau persoane cu care vrei să închei o colaborare.

Horoscop Gemeni săptămâna 1 – 7 aprilie 2024

Dragoste– Venus, guvernatoarea casei iubirii, începe să traverseze zodia Berbec, din 5 aprilie, prin casa prietenilor, semn că o prietenie se poate transforma într-o poveste de iubire sau îți poți cunoaște perechea prin intermediul prietenilor. De asemenea, există și varianta în care poți cunoaște persoane cu care să împărtășești aceleasi idealuri și pasiuni, care, în scurt timp, să-ți devină apropiate.
Bani – Începi săptămâna cu preocupări pentru administrarea unor sume de bani, pe care le deții în conturile de economii, mai ales dacă intenționezi să faci niște achiziții, cadouri sau să achiți o vacanță.
Muncă– Mercur, guvernatorul tău, își începe mișcarea retrogradă, din 2 aprilie, prin sectorul asociat planurilor, proiectelor pe termen lung și activităților de pe urma exercitării profesiei. Până pe 25 aprilie, urmează o perioadă de reevaluare a proiectelor profesionale, reiei dialoguri și pui pe roate un proiect mai vechi. Spre finalul săptămânii faci impresie bună dacă trebuie să susții un interviu sau să perfectezi termenii unui contract.

Horoscop Rac săptămâna 1 – 7 aprilie 2024

Dragoste– Începi săptămâna cu discuții cu partenerul de cuplu, legate de o plecare în străinătate sau într-o vacanță pe care o visați de mult. Aveți mai multe opțiuni, dar nu reușiți încă să vă decideți pe care să o alegeți.
Bani – În partea a doua a săptămânii, te preocupă încasarea unor sume de bani, achitarea unor credite sau returnarea unor bani.
Muncă– Mercur, astrul comunicării, își începe mișcarea retrogradă, din 2 aprilie, prin sectorul profesional și urmează o perioadă, până pe 25 aprilie, în care îți vei reevalua proiectele profesionale în care ești implicat, pentru că ai impresia că este nevoie să aduci niște revizuiri unora dintre ele.
Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Berbec, din 5 aprilie, respectiv casa carierei și aspirațiilor profesionale, a relațiilor cu superiorii și persoanelor cu putere de decizie. Micul benefic aduce, până pe 29 aprilie, oportunități și relații bune cu șefii. De asemenea, dacă îți dorești o funcție sau o promovare, este posibil să o obții.

Horoscop Leu săptămâna 1 – 7 aprilie 2024

Dragoste– Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Berbec, din 5 aprilie, respectiv sectorul relațiilor cu străinătatea și este posibil să reiei o legătură cu cineva, care locuiește în afara țării. De asemenea, este posibil ca un fost partener să te caute și să vă dați seama că acum aveți aceleași viziuni și nu mai sunt tensiuni.
Bani – Mercur, guvernatorul casei banilor, își începe mișcarea retrogradă, din 2 aprilie, prin sectorul studiilor, dezvoltării și perfecționării profesionale, unde vine cu reevaluări ale unor proiecte, despre care ai impresia că nu mai aduc aceleași beneficiile ca la începutul semnării contractelor. Până pe 25 aprilie, vei revizui proiectele profesionale.
Muncă– Începi săptămâna în forță la locul de muncă, cu un volum mare de sarcini, dar la finalul zilei vei avea satisfacții profesionale. Miercuri este o zi importantă pentru stabilirea unor relații profesionale.

Horoscop Fecioara săptămâna 1 – 7 aprilie 2024

Dragoste– Venus, micul benefic, își face intrarea, din 5 aprilie, în zodia Berbec, pe casa relațiilor și intimității și va aduce pasiune în cuplu. Dacă au existat neînțelegeri, acum se instaurează armonia și conexiunea cu partenerul.
Bani – Mercur, guvernatorul tău, își începe mișcarea retrogradă, din 2 aprilie, prin zodia Berbec, respectiv prin casa intereselor financiare, unde va aduce o reevaluare a planurilor tale financiare în următoarele trei săptămâni. S-ar putea să-ți schimbi deciziile și să cauți să-ți suplimentezi veniturile.
Muncă– În partea a doua a săptămânii, au loc surprize sau evenimente, care să te ia prin surprindere la serviciu sau în proiectele tale profesionale. S-ar putea să primești și oferte noi de job sau colaborare, să fii recomandat de prieteni sau de foști colegi. Ți se recunosc meritele și ai satisfacții profesionale.

Horoscop Balanță săptămâna 1 – 7 aprilie 2024

Dragoste– Venus, micul benefic, ajunge în zodia Berbec, pe 5 aprilie, în casa relațiilor și mariajului și aduce împăcări, armonie și înțelegere. Dacă ești singur, poți începe o poveste nouă de iubire, dar atenție, nu te arunca cu capul înainte, pentru că ai impulsul de a face greșeli, pentru că te pripești în luarea unor decizii.
Bani – Miercuri este o zi favorabilă discutării unor chestiuni financiare, privind o investiție sau achiziții de bunuri.
Muncă- Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă, din 2 aprilie, prin sectorul parteneriatelor profesionale, și până pe 25 aprilie urmează o perioadă cu revizuiri ale unor contracte și proiecte. De asememea, se pot relua discuții mai vechi, care acum se pot transforma în contracte.

Horoscop Scorpion săptămâna 1 – 7 aprilie 2024

Dragoste – Dacă la începutul săptămânii inițiezi niște dialoguri cu partenerul de cuplu și nu ai niciun rezultat, pentru că acesta refuză să coopereze, nu se poate spune același lucru în weekend, când veți ajunge la o cale comună de comunicare.
Bani – Venus, guvernatoarea casei intereselor financiare, își face intrarea în zodia Berbec, pe 5 aprilie, și anunță suplimentarea veniturilor de la serviciu. S-ar putea să primești niște beneficii noi.
Muncă– Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă, din 2 aprilie, prin zodia Berbec, respectiv prin casa muncii și proiectelor profesionale și aduce, până pe 25 aprilie, o revizuire a planurilor profesionale, sarcinilor, programului de lucru. Posibil să se reia niște discuții cu unii dintre colegi cu care au existat tensiuni, să se clarifice niște aspecte.

Horoscop Săgetător săptămâna 1 – 7 aprilie 2024

Dragoste– Mercur, guvernatorul casei relațiilor, își începe mișcarea retrogradă, din 2 aprilie, prin zodia Berbec, respectiv prin casa iubirii și aventurilor romantice, unde aduce revizuiri ale sentimentelor față de partenerul de cuplu. De asemenea, se pot spune lucruri pe care le-ai tot amânat, însă acum vrei să clarifici niște situații.
Venus, micul benefic, își face intrarea în zodia Berbec, pe 5 aprilie, și anunță șanse de îmbunătățire a relației de cuplu. Dacă ești singur, este posibil să te îndrăgostești brusc și neașteptat.
Bani – În primele două zile ale săptămânii te preocupă banii, încasarea unor sume sau niște plăți de care ai uitat sau le-ai amânat. Posibil să faci și niște investiții în casă, să cauți oferte.
Muncă– La serviciu, partea a doua a săptămânii este mai dinamică și pot să apară și surprize, vești sau informații, care să schimbe cursul planurilor pe care deja le stabilisei, dar reușești să te mobilizezi.

Horoscop Capricorn săptămâna 1 – 7 aprilie 2024

Dragoste – Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă, din 2 aprilie, prin zodia Berbec, respectiv prin casa vieții de familie, unde urmează o perioadă de trei săptămâni de reevaluări și revizuiri ale planurilor legate de casă, spațiului de locuit, relațiilor cu părinții sau privind administrarea unui imobil, o mutare sau o tranzacție imobiliară.
Venus, micul benefic, va opera ca un protector, în perioada 5-29 aprilie în planul vieții de familie și aduce relații bune cu familia și rezolvarea unui context administrativ sau financiar.
Bani – În partea a doua a săptămânii este posibil să ai parte de surprize în planul financiar, să încasezi niște sume de bani sau un bonus, un beneficiu care vine în plus la salariu.
Muncă– Săptămâna se anunță cu multe realizări la capitolul profesional, relații bune cu șefii, colegii și preluarea unor proiecte noi, mai ales dacă ai demons trat implicare și ți-ai folosit abilitățile și experiența să obții rezultate bune.

Horoscop Vărsător săptămâna 1 – 7 aprilie 2024

Dragoste– Venus, micul benefic, începe să traverseze zodia Berbec, din 5 aprilie, respectiv casa comunicării și deplasărilor. Este un moment favorabil să te faci plăcut, ai dispoziție de flirt până pe 29 aprilie și vei reuși să cucerești o persoană de care te simți atras. De asemenea, îți poți întâlni jumătatea la o deplasare scurtă.
Bani – Finalul de săptămână aduce încasarea unor sume de bani și este posibil în weekend să faci niște cheltuieli mai mari, să depăsești bugetul, așa că ai grijă și încadrează-te, pentru că vin sărbătorile și vei avea nevoie de bani și pentru cadouri!
Muncă– Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă, din 2 aprilie, prin zodia Berbec, respectiv prin casa comunicării, informării, negocierilor. Până pe 29 aprilie, urmează o perioadă, în care vei aduce revizuiri unor proiecte, reiei negocieri sau discuții mai vechi, strategii și vrei să pui în aplicare planuri.

Horoscop Pești săptămâna 1 – 7 aprilie 2024

Dragoste– În weekend, se activează casa personalității și axa relațiilor și îți dorești să te reconectezi cu partenerul de cuplu, să discutati niște subiecte pe teme sensibile, pe care le-ai tot evitat, însă Mercur, guvernatorul casei relațiilor, în mișcare retrogradă, din 2 aprilie, te ajută să spui ce ai pe suflet.
Bani – Mercur, planeta comunicării, își începe mișcarea retrogradă, din 2 aprilie, prin zodia Berbec, respectiv prin casa banilor, unde aduce o revizuire a planurilor, în următoarele trei săptămâni. Pe de altă parte, Venus, micul benefic, începe să traverseze, din 5 aprilie, aceeași casă a banilor și aduce sume suplimentare, dar și dispoziție de a cheltui mai mult.
Muncă– În primele două zile din săptămână ești activ în planul profesional, mai ales că Luna activează casa proiectelor de viitor, strategiilor și planurilor pe termen lung.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni