• PRO TV
  • Soția milionarului Don Pepe este însărcinată. Maria și-a arătat burtica în vacanța din Maldive

Soția milionarului Don Pepe este însărcinată. Maria și-a arătat burtica în vacanța din Maldive

Soția milionarului Don Pepe este însărcinată. Maria și-a arătat burtica în vacanța din Maldive

Afaceristul român Petre Niculae și soția lui, Maria, sunt în așteptarea primului lor copil. Milionarul a dat vestea pe rețelele sociale, postând mai multe imagini din vacanța pe care au petrecut-o în Maldive.

​Don Pepe, așa cum îi mai spun prietenii lui Petre Niculae, a atras atenția opiniei publice anul trecut, când și-a organizat fastuoasa nuntă de aproximativ 3 milioane de euro,  într-o locație exclusivistă, pe malul lacului Como. Printre invitați s-au numărat vedete și oameni de afaceri români. În imaginile de la petrecere apar Alina Pușcaș și soțul ei, Mihai Stoenescu; Adrian Minune; Nuțu Cămătaru și soția lui; Tabya Tabuica, Georgescu Elvis și alții. 

Maria Niculae (fostă Căpâlnaș) se află în ultimul trimestru de sarcină. Cei doi soți au preferat să dea vestea mai târziu, în timp ce se aflau într-o vacanță în Maldive. Ei au stat într-un hotel luxos, unde prețul pentru o noapte de cazare pornește de la 15.000 de lei, potrivit booking.com. Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos. 

Cine este Petre Niculae, supranumit “Ducele construcțiilor”

Petre Niculae (63 de ani) este unul dintre cei mai cunoscuți dezvoltatori imobiliari din România.
Milionarul, supranumit “Ducele construcțiilor”, este unul dintre cei mai importanți constructori din România. În 2017, Maria Căpâlnaș era fina de cununie lui don Pepe. În 2020, Maria a divorțat de soțul de atunci, Costin Bacneanu, alias Așchiuță sau ”regele termopanelor”, iar apoi a început povestea de dragoste cu Petre Niculae. 

Gallery

Sursă foto: Instagram/ p.e.p.e1

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni