• PRO TV
  • Cine erau cei 3 tineri care au murit în accidentul din județul Neamț. Doi dintre ei, George şi Raul, erau frați

Cine erau cei 3 tineri care au murit în accidentul din județul Neamț. Doi dintre ei, George şi Raul, erau frați

Cine erau cei 3 tineri care au murit în accidentul din județul Neamț. Doi dintre ei, George şi Raul, erau frați

O tragedie de neimaginat a avut loc în comuna Borca, județul Neamț, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Trei tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 23 de ani au murit, iar alți trei au fost grav răniți.

Gallery

​Două autorirme, conduse de doi verișori, au părăsit partea carosabilă şi s-au răsturnat în curţile a două gospodării în noaptea de sâmbătă spre duminică. Accidentul a avut loc în comuna Borca, județul Neamț, iar în urma impactului au murit trei tineri, frații George Alexandru şi Raul Ciprian și prietenul lor, Cristian.

Accidentul a avut loc după ce șoferul de 23 de ani nu a respectat distanța față de celălalt autovehicul, și nici limita de viteză, astfel că cele două mașini s-au ciocnit și au trecut, mai apoi, prin gardurile și garajul unei case.

"În noaptea de 31 martie, în jurul orei 00:40, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe DN 17B, în localitatea Borca.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, în timp ce un tânăr în vârstă de 23 ani, ar fi condus un vehicul pe DN 17B, din direcția Poiana Largului spre Borca, nu ar fi păstrat o distanță de siguranță față de autoturismul ce se deplasa în fața sa, condus de un tânăr de 18 ani, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului ambele autoturisme aur fi părăsit partea carosabilă, răsturnându-se în curtea a două imobile.

În urma evenimentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto, în vârstă de 23 de ani și al unui pasager, în vârstă de 17 ani, ambii din același autoturism, din Poiana Teiului, precum și al unui pasager în vârstă de 18 ani, din al doilea autoturism, din județul Suceava.

Totodată, a rezultat vătămarea corporală al conducătorul auto de 18 ani și a altor două pasagere în cu vârste de 19 și 22 de ani, din al doilea autoturism.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, se arată în comunicatul Poliției.

Foto: Facebook/Infotrafic

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni