• PRO TV
  • Câte clase are Bănel Nicoliță. Răspunsul neașteptat pe care i l-a dat Anamariei Prodan: „Nu sunt un om cu școală”

Câte clase are Bănel Nicoliță. Răspunsul neașteptat pe care i l-a dat Anamariei Prodan: „Nu sunt un om cu școală”

Câte clase are Bănel Nicoliță. Răspunsul neașteptat pe care i l-a dat Anamariei Prodan: „Nu sunt un om cu școală”

Bănel Nicoliță a fost mai sincer ca niciodată! Fostul favorit al lui Gigi Becali, în vârstă de 39 de ani, a vorbit despre studiile sale în fața Anamariei Prodan. Ce i-a promis impresarei

Gallery

​Bănel Nicoliță, fostul fotbalist de la FCSB, a fost prezent la podcastul Anamariei Prodan, acolo unde a făcut publice detalii picante din viața sa, dezvăluind inclusiv și câte clase are. Acesta a recunoscut că a terminat doar 12 clase, fiindcă la vremea respectivă a plecat în Franța.

La St. Etienne a primit un salariu în valoare de 400.000 de euro, iar când s-a întors în România, în anul 2015, nu a mai încercat să dea BAC-ul.

„Nu sunt un om cu școală. (Anamaria Prodan: Câte clase ai?) Am terminat liceul, la Mircea Eliade. Nu (n.r. dacă a luat Bacalaureatul), nu am ajuns pentru că în momentul ăla am plecat la St. Etienne și nu am mai avut timp să învăț. De aia am picat”, a dezvăluit Bănel Nicoliță.

Anamaria Prodan i-a cerut să îi promită că va învăța și că va lua „examenul maturității: „Asta mi-am dorit”, a spus mai apoi fostul fotbalist de la FCSB.

„Mă bucur că fosta mea soție le oferă o educație foarte bună, chiar dacă nu sunt acolo lângă ele. Și atunci când sunt lângă mine le ofer educație pe care trebuie să le-o dau, ca un tată. Îmi doresc să le ajut în viața lor și să le spun ce e bun și ce e rău. Până la urmă copiii o să ajungă la o maturitate și o să ia singuri decizii, dar noi ca părinți trebuie să îi încurajăm și să îi ajutăm să treacă de momentele grele”, a mai spus Bănel Nicoliță.

Foto: Facebook, Instagram, Getty Images; Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni