• PRO TV
  • Mercur, în mișcare retrogradă! Cele mai afectate zodii în perioda 2 - 25 aprilie 2024. De asemenea, cine nu trebuie să ia decizii importante

Mercur, în mișcare retrogradă! Cele mai afectate zodii în perioda 2 - 25 aprilie 2024. De asemenea, cine nu trebuie să ia decizii importante

Mercur, în mișcare retrogradă! Cele mai afectate zodii în perioda 2 - 25 aprilie 2024. De asemenea, cine nu trebuie să ia decizii importante

Mercur, planeta comunicării, retrogradează prin zodia Berbec între 2 și 25 aprilie 2024.

Mercur este planeta comunicării și când se află în mișcare retrogradă ne atrage atenția asupra unor lecții de comunicare, gândire și a faptului că avem de rezolvat ceva într-un anumit domeniu. Este posibil să trecem mai repede peste niște situații și odată cu mișcarea retrogradă a lui Mercur avem posibilitatea să le îndreptăm, să revizuim și reevaluăm niște planuri.

Prima retrogradare a lui Mercur din 2024 are loc în perioada 2-25 aprilie și se cere o atenție deosebită în comunicarea sub toate formele, pentru că este posibil să apară greșeli, încurcături, amânări și blocaje. Posibil să fie mai dificil de gestionat anumite crize de comunicare în această perioadă, însă cu calm și o atitudine pozitivă, dar și cu dorință de cooperare, se poate trece mai ușor peste unele situații.
Până pe 25 aprilie este recomandat să nu se ia decizii importante/radicale, însă își pot găsi rezolvare acțiuni începute înainte de mișcarea retrogradă.

Domeniile activate de Mercur, în mișcare retrogradă, prin zodia Berbec, pentru fiecare zodie:

Berbec/ Ascendent în Berbec

Mercur în mișcare retrogradă le activează naivilor Berbec casa personalității și sunt invitați să-și reevalueze planurile personale de viață. De asemenea, recomandarea este să-și acorde timp pentru a-și ordona prioritățile, să comunice clar și concis pentru a evita neînțelegerile, să fie atenți să nu scape din vedere lucruri importante și să nu dea curs impulsului de a intra în conflicte.

Taur/ Ascendent în Taur

Pentru nativii Taur, Mercur în mișcare retrogradă activează sectorul subconștientului, introspecției și trecutului și urmează o perioadă în care nativii sunt invitați la un bilanț, o reevaluare a planurilor personale, privind sfera sentimentală și situația financiară.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Mercur în mișcare retrogradă activează sectorul prietenilor, vieții sociale, planurilor și proiectelor de viitor. Gemenii sunt invitați să-ți revizuiască planurile profesionale, dar și relațiile cu prietenii. Se pot relua dialoguri privind implicarea în proiecte noi. De asemenea, se cere o mai mare atenție atunci când transmit sau primesc informații, pentru a evita niște neînțelegeri.

Rac/ Ascendent în Rac

Pentru nativii Rac, Mercur în mișcarea retrogradă vine să activeze sectorul carierei și imaginii, privind relațiile cu superiorii sau străinătatea. Nativii sunt invitați la o reevaluare și revizuire a planurilor profesionale. Dacă revin oferte mai vechi, sunt sfătuiți să le analizeze și să le ia în considerare. În relațiile cu șefii pot să apară dialoguri în contradictoriu, dar constructive.

Leu/ Ascendent în Leu

Pentru nativii Leu, Mercur în mișcare retrogradă activează sectorul dezvoltării, perfecționării profesionale, sistemului educațional, călătoriile și sistemul de valori, unde nativii sunt invitați la o revizuire a direcției profesionale și o reevaluare a proiectelor.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Mercur în mișcare retrogradă activează sectorul avantajelor financiare și relația intimă/profundă cu partenerul de cuplu. Fecioarele sunt invitate la o revizuire a planurilor privind bani la comun cu partenerul, bani proveniți din alte surse decât salariile, creditele, investițiile. În planul intim se pot discuta chestiuni care au fost evitate.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Pentru nativii Balanță, Mercur în mișcare retrogradă activează sectorul relațiilor personale și parteneriatelor profesionale, unde se reiau niște dialoguri, se clarifică aspecte ale relației. În planul profesional se revizuiesc termenii unor contracte.

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Mercur în mișcare retrogradă activează sectorul muncii și sănătății. Scorpionii sunt invitați să-și reevalueze proiectele profesionale și să înceapă niște investigații medicale, mai ales dacă s-au reactivat afecțiuni mai vechi.

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Mercur în mișcare retrogradă activează sectorul iubirii, romantismului, copiilor, creativității, vacanțelor, pasiunilor. În planul sentimental se pot relua discuții pentru clarificarea unor situații sau sentimente. Nativii părinți pot să-și revizuiască comportamentul față de copii, să schimbe abordarea. De asemenea, Scorpionii pot relua un proiect personal, în care-și pot pune în valoare creativitatea.

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Mercur în mișcare retrogradă activează sectorul familiei și spațiului de locuit, unde se pot reevalua relațiile de familie, dar și planurile cu privire la o renovare, reamenajare, mutare sau tranzacție imobiliară.

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Mercur în mișcare retrogradă activează sectorul comunicării, interacționării, învățării, informațiilor și deplasărilor. Vărstorii își vor reevalua relațiile și recomandarea astrelor este să schimbe modalitatea de abordare și comunicare. Se pot relua discuții și negocieri sau rezolvarea unor chestiuni birocratice amânate.

Pești/ Ascendent în Pești

Pentru nativii Pești, Mercur în mișcare retrogradă activează sectorul banilor, valorilor și stimei de sine. Nativii Pești sunt invitați să-și reevalueze situația financiară și administrarea cheltuielilor. De asemenea, se reiau discuții în cuplu, care privesc viața de familie și proiectele de viitor.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni