• PRO TV
  • Accidentul tragic din Piatra Neamț, surprins pe camere! Trei tineri au murit după ce s-au răsturnat cu mașinile VIDEO

Accidentul tragic din Piatra Neamț, surprins pe camere! Trei tineri au murit după ce s-au răsturnat cu mașinile VIDEO

Accidentul tragic din Piatra Neamț, surprins pe camere! Trei tineri au murit după ce s-au răsturnat cu mașinile VIDEO

O tragedie de neimaginat a avut loc în urmă cu doar câteva zile în comuna Borca, județul Neamț. Trei tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 23 de ani au murit, iar alți trei au fost grav răniți.

Gallery

​Două mașini în care se aflau șapte tineri au fost implicate într-un accident devastator. Cu o viteză de nedescris, șoferii au pierdut controlul volanelor și au intrat violent în curțile unor localnici. Trei dintre ei au fost transportați de urgență la spital, iar alți trei au fost găsiți fără suflare sub autoturismele distruse.

Un bărbat a auzit zgomotul puternic, a ieșit să vadă ce se întâmplă și a încercat să saleveze victimele. Unul dintre tinerii grav răniți l-a implorat să îl scoată de sub fiare pentru că nu vrea să moară. În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere din zonă se observă cum cele două mașini trec cu o viteză mult peste limita legală, una în spatele celeilalte. Dezastrul s-a petrecut după ce mașina din spate intră cu viteză în cea din față, sărind mai apoi de pe șosea și intrând într-o curte.

”Am văzut un BMW argintiu într-o parte, răsturnat. Era pe o parte, erau două fete în grădină, în exteriorul maşinii. Una era plină de sânge, am luat-o în braţe, am scos-o în drum. Am spart geamul, am reuşit să intru pe deasupra. Am văzut două persoane, doi tineri. Am verificat pulsul de vreo 3 ori şi nimic.

Am început să vorbesc cu băiatul din faţă, era foarte speriat. A zis " Ajută-mă, ajută-mă, că nu vreau să mor". L-am întrebat cum îl cheamă. "David". Avea picioarele blocate. Îmi tot zicea, "trage scaunul". Ţine-mă de mână că nu plec de aici şi o să te scoatem”, a declarat salvatorul lor pentru un post TV.

Foto: Știrile PROTV

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni