• PRO TV
  • Un băiat din Republica Moldova și o fată din România au câștigat marele premiu la un concurs de frumusețe în Turcia. „Au cele mai frumoase chipuri din lume”

Un băiat din Republica Moldova și o fată din România au câștigat marele premiu la un concurs de frumusețe în Turcia. „Au cele mai frumoase chipuri din lume”

Un băiat din Republica Moldova și o fată din România au câștigat marele premiu la un concurs de frumusețe în Turcia. „Au cele mai frumoase chipuri din lume”

Adrian Lefter, un tânăr din Republica Moldova și Oana Hancu, o fată din Târnăveni, Mureș, au câștigat cea mai înaltă distincție la concursul internațional de frumusețe „Future Fashion Faces World 2024”, care a avut loc în Turcia.

Adrian Lefter are 23 de ani și este un manechin renumit în Republica Moldova. În 2022, el a câștigat titlul de Mister Planet, obținut în cadrul unui concurs din Georgia. 

„Moldova devine câștigătoare. În premieră, am participat la concursul Future Fashion Faces World 2024 și am reușit să aduc premiul cel Mare acasă.Îi dedic acest titlu tatălui meu care are grijă de mine de sus și mamei mele ce mereu a fost lângă mine. Nimic nu ar fi fost realizabil fără voi, cei ce ați fost lângă mine de la început până la sfârșit.Le mulțumesc designerilor ce au avut încredere în mine și au avut grijă să arăt impecabil”, a scris Adrian. 
Mureșeanca Oana Hancu, stundentă la Drept, a câștigat Marele Premiu Supreme la Future Fashion Faces World în Turcia. 
„Premiul care nu mi-a adus doar o coroniță frumoasă, ci și una dintre cele mai frumoase experiențe de până acum.. după 7 zile de muncă intensă, cu zeci de ședințe foto si defilări, simt că adevăratul câștig constă în sprijinul și aprecierea de care nu știam că am parte până să primesc atât de multe mesaje de la voi.
Nu e niciodată ușor să spui “mulțumesc” atunci când vrei să transmiți mai mult decât un simplu cuvânt, dar cei pe care urmează să îi menționez sper că știu cât sunt de recunoscătoare”, este o parte din mesajul Oanei.

Gallery

​Modele din diferite țări au petrecut 7 zile într-un hotel de lux din Antalya pentru a se pregăti pentru competiție. Antrenamentele au inclus exerciții fizice, dans și repetiții.  Pe 30 martie a avut loc finala competiției. Oana Hancu și Adrian Lefter au fost desemnați tinerii cu cele mai frumoase chipuri din lume. 

Sursă foto: Facebook, Instagram/ adrianlefter_, oanahancu

Vezi și: 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni