• PRO TV
  • Tragedie în Caraș-Severin! Un autocar în care se aflau 30 de elevi a luat foc: „Din primele cercetări...”

Tragedie în Caraș-Severin! Un autocar în care se aflau 30 de elevi a luat foc: „Din primele cercetări...”

Tragedie în Caraș-Severin! Un autocar în care se aflau 30 de elevi a luat foc: „Din primele cercetări...”

Un incendiu violent a izbucnit, marți dimineață, la un autocar în care se aflau nu mai puțin de 30 de elevi. Incidentul s-a produs în oraşul Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin

Clipe de coșmar pentru 30 de elevi din oraşul Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin! Autocarul în care se aflau a luat foc dintr-o dată, iar șoferul a oprit automobilul și i-a scos imediat afară.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare, iar pompierii au reușit să stingă incendiul. Autocarul a fost distrus în totalitate și, din fericire, nu au existat victime.

Nici până la acest moment nu a fost identificată cauza incendiului, însă pompierii ajunși la fața locului au menționat că ar putea fi vorba despre un scurtcircuit electric, produs la compartimentul motor al autovehicului.

”În această dimineață, pompierii cărășeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autocar care transporta elevi, în localitatea Moldova Nouă. Până la sosirea pompierilor, din interiorul autocarului s-au autoevacuat, în siguranță, aproximativ 30 de elevi.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Secției Moldova Nouă, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. Sosiți la locul intervenției, pompierii au constatat faptul că autocarul a fost cuprins în totalitate de flăcari. Cel mai probabil, incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric, produs la compartimentul motor al autovehicului”, au transmis pompierii.

Foto: Facebook / DRDP Timisoara

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni