• PRO TV
  • Câte clase are, de fapt, Dani Mocanu. Manelistul a fost mai sincer ca niciodată: „Nu te ajută cu nimic!”

Câte clase are, de fapt, Dani Mocanu. Manelistul a fost mai sincer ca niciodată: „Nu te ajută cu nimic!”

Câte clase are, de fapt, Dani Mocanu. Manelistul a fost mai sincer ca niciodată: „Nu te ajută cu nimic!”

Se află mereu pe primele locuri în topurile muzicale și are mii de fani, însă puțini sunt cei care știu ce studii a finalizat. Iată câte clase are, de fapt, Dani Mocanu!

Gallery

​Dani Mocanu este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți din România, însă nu mulți știu câte clase a finalizat și cum a reușit să câștige sumele incredibile cu care se laudă în mediul online.

Manelistul a intrat în atenția publicului după ce a fost implicat în mai multe conficte și situații controversate, iar piesele sale s-au aflat mai mereu în topurile preferințelor muzicale de pe YouTube-ul românesc. Cu toate acestea, puțini știu cum a ajuns manelistul să se bucure de un asemenea succes sau ce studii a finalizat până la vârsta de 31 de ani.

Acum mai mult timp, Dani Mocanu a spus că a finalizat doar 9 clase și că școala nu l-ar fi ajutat deloc să ajungă la admirația pe care o are astăzi.

„Eu am 9 clase! Puteam să am 10 facultăți și să nu realizez nimic în viață! Deci, nu te ajută cu nimic!”, a declarat el în urmă cu mai mult timp.

De asemenea, Dani Mocanu a ținut să precizeze că a muncit foarte mult pentru tot ce are astăzi și că nu provine dintr-o familie înstărită, ci dintr-una modestă, fără prea multe posibilități.

„Sunt un simplu om care a muncit. Am încercat să îmi pun viața pe o foaie și să rup topurile. Secretul este să iubești ceea ce faci și să pui suflet, e inevitabil să nu vină și succesul. Înainte de toate, pui suflet. Provin dintr-o familie simplă, înainte eram fotbalist. Am jucat bine fotbal”, a mai spus manelistul.

Foto: Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni