• PRO TV
  • De ce nu mai joacă George Burcea în sezonul 2 al serialului “Wednesday”. Explicația actorului

De ce nu mai joacă George Burcea în sezonul 2 al serialului “Wednesday”. Explicația actorului

De ce nu mai joacă George Burcea în sezonul 2 al serialului “Wednesday”. Explicația actorului

Actorul George Burcea a anunţat că nu va mai face parte din distribuţia serialului de comedie horror Wednesday, regizat de Tim Burton.

​În serial, fostul soț al Andreei Bălan l-a interpretat pe majordomul Lurch. George Burcea (36 de ani) a jucat alături de nume grele precum: Jenna Ortega, Catherine Zeta Jones (Morticia Addams), Luiz Guzman (Gomez Addams) şi Christina Ricci (Marilyn Thornhill).

View this post on Instagram

A post shared by GEORGE BURCEA (@george_burcea)

George Burcea a explicat scurt pe rețelele de socializare de ce a decis să renunțe la colaborarea cu Tim Burton pentru noul sezon al serialului de succes Wednesday.

Ce l-a determinat pe actor să ia o astfel de decizie

„Din motive personale şi manageriale, am decis să nu mai fac parte din proiectul Wednesday, sezonul doi”, a scris George Burcea pe reţelele sociale.

​Apăruseră speculații de luni bune, în presa internațională, că iubitul Vivianei Sposub nu va mai interpreta personajul Lurch.

Primul sezon de opt episoade a fost filmat în România în perioada septembrie 2021 - martie 2022, în locuri precum Castelul Cantacuzino (care este internatul Nevermore), Universitatea Politehnică, Grădina Botanică sau Casa Monteoru.

Sezonul 2 al serialului Wednesday este așteptat în primăvara anului 2025. Serialul-fenomen nu se mai filmează în România, ci în Irlanda.

George Burcea îl va interpreta pe Alexandru Ioan Cuza

Actorul îl va interpreta pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza într-un film de lungmetraj: "Sunt extrem de emoționat și onorat să vă anunț că mă veți vedea în curând pe marile ecrane portretizându-l pe domnitorul Alexandru Ioan Cuza, părintele fondator al României moderne.

Emoțiile sunt și mai mari, întrucât până acum, singurul român care l-a interpretat pe domnitor într-un film de lung metraj a fost Florin Piersic în anul 1979. După 45 de ani, șansa de a readuce în cinematografe un personaj atât de important pentru toți românii îmi revine și nu pot decât să mă bucur și să vă promit că îmi voi pune tot sufletul în acest proiect."

Foto Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni