• PRO TV
  • Mesajul subtil postat de Elena, soția lui CRBL, înainte de anunțul divorțului. Abia acum s-a aflat ce semnificație a avut: „Lucrurile bune se destramă, ca…”

Mesajul subtil postat de Elena, soția lui CRBL, înainte de anunțul divorțului. Abia acum s-a aflat ce semnificație a avut: „Lucrurile bune se destramă, ca…”

Mesajul subtil postat de Elena, soția lui CRBL, înainte de anunțul divorțului. Abia acum s-a aflat ce semnificație a avut: „Lucrurile bune se destramă, ca…”

Înainte ca CRBL să anunțe divorțul de soția sa, cu care a fost împreuna 16 ani, Elena a publicat pe rețelele de socializare un mesaj cu subînțeles. Abia acum s-a aflat ce semnificație avea!

Gallery

Ce mesaj a publicat Elena, soția lui CRBL, înainte de anunțul divorțului

Mesajul publicat în urmă cu o lună de soția lui CRBL pe o rețea de socializare avea să prevestească următorul pas pe care cei doi urmau să îl facă în relația lor, mai exact divorțul.

Luna trecută, coregrafa spunea că „lucrurile bune se destramă uneori!” și a fost în vacanță cu prietenele ei, cel mai probabil să treacă mai ușor peste perioada dificilă din viața ei.

„Sometimes good things fall apart so better things can fall together #goodvibes #positivethinking #goodenergy' (în trad.: Uneori, lucrurile bune se destramă, ca lucrurile și mai bune să ajungă împreună)”, este mesajul postat de soția lui CRBL în urmă cu două săptămâni, semn că dădea de înțeles că relația cu artistul ar fi ajuns la final.

Un alt mesaj cu subînțeles postat de Elena este: „În fiecare zi ne plimbăm pe cărările vieții, uneori înălțându-ne pe vârfuri, alteori coborându-ne în adâncuri. Dar fiecare cotitură aduce o lecție și o frumusețe unică. Să fim recunoscători pentru fiecare moment și să ne bucurăm de călătoria noastră cu inima deschisă!”.

Elena a fost în vacanță doar cu prietenele

În urmă cu trei săptămâni, Elena a fost doar cu prietenele în vacanță, cel mai probabil să treacă mai ușor peste perioada dificilă din viața ei.

„Creând amintiri care vor dura o viață alături de oamenii mei preferați în această vacanță uimitoare! De la aventurile răsăritului până la râsetele la apus, fiecare moment este o comoară cu prietenii alături. Recunoscătoare pentru aceste suflete frumoase și aventurile pe care le împărtășim împreună!”, a scris Elena, în dreptul unei imagini cu prietene ei, din vacanță.

CRBL și Elena divorțează după 16 ani de căsnicie

Showbiz-ul a fost luat cu asalt de o veste total neașteptată, CRBL și soția lui, Elena, au anunțat că divorțează. Artistul este cel care a dat vestea tristă.

„Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei.

Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena”, a scris CRBL pe Instagram.

Sursă foto: Instagram 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni