• PRO TV
  • Adrian Minune, viral pe TikTok! Artistul a fost filmat în timp ce mergea cu autobuzul. Comentariile internauților, un adevărat deliciu: „Repeta poezia pentru serbare”

Adrian Minune, viral pe TikTok! Artistul a fost filmat în timp ce mergea cu autobuzul. Comentariile internauților, un adevărat deliciu: „Repeta poezia pentru serbare”

Adrian Minune, viral pe TikTok! Artistul a fost filmat în timp ce mergea cu autobuzul. Comentariile internauților, un adevărat deliciu: „Repeta poezia pentru serbare”

Un filmuleț cu Adrian Minune în timp ce mergea cu autobuzul a devenit viral în mediul online. Internauții s-au întrecut în comentarii savuroase.

Gallery

Imaginile cu Adrian Minune au devenit virale pe o rețea de socializare, după ce o persoană l-a filmat în timp ce urca în autobuz.

Filmulețul cu Adrian Minune a stârnit val de reacții

Adrian Minune este o prezență greu de trecut cu vederea, drept urmare oamenii nu au putut să nu îl observe atunci când a urcat în autobuz, mai ales că vestimentația lui l-a scos imediat în evidență. Artistul era îmbrăcat la patru ace, cu o cămașă albă, un sacou albastru și o pereche de blugi.

Imaginile cu Adrian Minune au făcut deliciul utilizatorilor TikTok. Spre surprinderea celor care au crezut că manelistul a renunțat la bolizii săi de lux și a decis să folosească mijloacele de transport în comun, se pare că imaginile cu acesta au fost surprinse pe Aeroportul Internațional Otopeni, în autobuzul care transportă pasagerii de la terminalul plecări la aeronavă, potrivit cancan.

Reacțiile din partea internauților nu au întârziat să apară, acestea fiind de-a dreptul savuroase.

„Se pierduse de grupa lui”/„E în săptămâna altfel”/”Nu se gândește nimeni că poate era autobuzul lui?!”/ ”Se filmează pentru Singur acasă 4”/ ”E supărat că e luni și merge la școală fără pachet”/”Oare ajunge să valideze cardul?”/”Era supărat că și-a pierdut ghiozdanul pe aeroport”/”S-a dus la școală, de aia era obosit că s-a trezit prea devreme”/”Ce dimineață iar cu lacrimi pe față… fără nicio speranță”/”Era îngândurat, repeta poezia pentru serbare”/”Excursie cu clasa”.

”A rămas pe șosea și nu a mai putut urca bordura așa că șoferul a lăsat autobuzul jos din perne pentru a urca… gestul frumos”/”Dacă vin controlorii nici bilet nu îi cere”/”Să ieșim din club și să vedem asta”/”Atunci când copilul nu are voie fără mama”/”A rămas fără permis și a primit 2 puncte penalizare… așa pare”/” A fost obligat, că este mașina aeroportului… poate de asta e supărat, că nu l-a lăsat un Ferrari pe pista aeroportului”/”Ce autobuz e ăsta? Fără număr, fără număr”, acestea fiind doar câteva dintre comentariile oamenilor la postarea care îl surprinde pe Adrian Minune în autobuz.

@ionutbobeica12 Adrian esti dator cu o poza? #adrianminune #fyp #viral ♬ sunet original - Madalin Ionut ??

Sursă foto: Instagram/ Captură video TikTok

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni