• PRO TV
  • Irina Baianț, vacanță de vis în Bali! Instantaneele postate de soprană i-au cucerit pe fani: „Dumnezeu a pus în tine toți talanții. Talent incontestabil, frumusețe sufletească și trup perfect!”

Irina Baianț, vacanță de vis în Bali! Instantaneele postate de soprană i-au cucerit pe fani: „Dumnezeu a pus în tine toți talanții. Talent incontestabil, frumusețe sufletească și trup perfect!”

Irina Baianț, vacanță de vis în Bali! Instantaneele postate de soprană i-au cucerit pe fani: „Dumnezeu a pus în tine toți talanții. Talent incontestabil, frumusețe sufletească și trup perfect!”

E o încântare să o asculți, dar și să o privești! Irina Baianț, una dintre cele mai îndrăgite și apreciate soprane ale României, a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare mai multe imagini spectaculoase din vacanța din Bali.

Gallery

​Soprana a ales o destinație exotică, iar instantaneele postate pe Instagram și Facebook i-au cucerit instant pe internauți.

Irina Baianț a vizitat câmpurile de orez, celebrele Porți ale Raiului (Handara Gates of Heaven), Templul Tirta Empul, s-a pozat cu animalele de la Bali Zoo Park și a făcut surf pentru prima oară.

„Primele zile în Bali au fost fabuloase. Este greu să exprimi în doar 10 imagini cât de fascinant este acest colț de rai și ce semnificații poartă. Mă aventurez într-o călătorie tropicală, de suflet. Vreau să vă am alături și să împărtășesc cu voi o comoară de experiențe memorabile, pe care le trăiesc aici”, a scris soprana pe contul de Facebook.

Urmăritorii au avut ocazia să o vadă și într-o ipostază rară. Pe lângă chipul angelic, Irina se poate mândri și cu o siluetă de vis, iar imaginile cu ea în costum de baie au adunat mii de like-uri și numeroase comentarii. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

„Dumnezeu a pus în tine toți talanții! Talent incontestabil, fumusețe sufletească evidentă și trup perfect!”, „Cine muncește are tot ce vrea...Dumnezeu și-a întors privirile către tine frumoasă fată...”, „Talent, inteligență, delicatețe=Irina Baianț”, „Fantastice poze, extraordinar de frumoasă!”, „Esti superbă, Irina! Enjoy”, „Ești o minune! Te urmăresc cu mare drag! Vacanță minunată!”, „Superbă oriunde și pe scenă și în vacanță”, „Ești cea mai frumoasă dintre frumoase!”, „Superbă sau mai bine spus PERFECTĂ! Dumnezeu a fost darnic!”, „Incredibil de sexi. Voce superbă și maxim de frumusețe!”, „Te iubim! Ești minunată!”, „Frumoasă ca în povești!”, „Ești frumoasă, arăți impecabil și ai mare succes! Nu-mi rămâne decât să îți urez sănătate!”, „Minunăție de femeie!”, „Cineva se duce la sală și nu mănâncă prea multe clătite”, sunt câteva dintre mesajele postate de urmăritorii Irinei Baianț.

Vacanța Irinei vine după o perioadă în care și-a încântat fanii cu câteva reprezentații de excepție. În martie, soprana a susținut două concerte la Ateneul Român, alături de dirijorul David Crescenzi și Orchestra Simfonică București.

În decembrie, celebra soprană a umplut Sala Palatului până la refuz cu spectacolul „Illuminarium – Bridge of Time”.

Irina Baianț a încântat publicul de-a lungul anilor și cu musicaluri de succes precum „Fantoma de la Operă„ și „My First Lady”.

Irina Baianț a primit și invitația de a fi Vocal Coach pentru membrii echipei lui Tudor Chirilă, la Vocea României. Ea a și cântat pe scena de la Vocea, alături de foști concurenți, care au ajuns în finală. În 2014, Irina Baianț a cântat alături de Tiberiu Albu, câștigătorul sezonului 4. În 2022, soprana a cântat în finală alături de Iulian Nunucă, cel care a și ridicat deasupra capului trofeul.

Irina Baianț s-a născut în București și are 34 de ani. A început să studieze pianul la vârsta de trei ani. A intrat la liceul de muzică „George Enescu”, unde a studiat pianul până în clasa a XI-a, apoi a trecut la canto clasic. A urmat Conservatorul George Enescu, primul său mentor fiind profesoara Liliana Dumitrescu. A debutat ca soprană în data de 4 noiembrie 2010, pe scena Teatrului de Operetă din București, în rolul Adelei din „Die Fledermaus”, Johann Strauss. 

Fotografii: Facebook @IrinaBaiant

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni