• PRO TV
  • Toată lumea o știe pe Zahara sau pe Shiloh, dar iată cum arată Vivienne, fiica geamănă a Angelinei Jolie! Imagini rare, surprinse de paparazzi, cu cele două

Toată lumea o știe pe Zahara sau pe Shiloh, dar iată cum arată Vivienne, fiica geamănă a Angelinei Jolie! Imagini rare, surprinse de paparazzi, cu cele două

Toată lumea o știe pe Zahara sau pe Shiloh, dar iată cum arată Vivienne, fiica geamănă a Angelinei Jolie! Imagini rare, surprinse de paparazzi, cu cele două

Vivienne este unul dintre cei trei copii biologici ai fostului cuplu Angelina Jolie-Brad Pitt. Puștoaica a venit pe lume în urmă cu 15 ani și are un frate geamăn, pe nume Knox. Spre deosebire de frații mai mari, Viv, așa cum o alintă mama ei, apare rar în public, însă paparazii au fost recent pe fază și au reușit să surprindă câteva cadre adorabile mamă-fiică.

Gallery

Vivienne Jolie – Pitt vrea să calce pe urmele celebrilor ei părinți, însă deocamdată își dorește o carieră în spatele scenei. Adolescenta a avut recent o apariție rară alături de mama ei la o avanpremieră a spectacolului „The Outsiders”.

Cele două au lucrat împreună la această producție. Vara trecută, Jolie și-a recrutat fiica pentru a fi asistenta ei la producția muzicală de pe Broadway a spectacolului The Outsiders, bazat pe romanul omonim al lui S.E. Hinton, "The coming-of-age".

„Viv îmi amintește de mama mea (n.red actrița și producătoarea Marcheline Bertrand) prin faptul că nu se concentrează pe a fi în centrul atenției, ci pe a fi un sprijin pentru alți oameni de creație. Este foarte grijulie și serioasă în ceea ce privește teatrul și lucrează din greu pentru a înțelege cât mai bine cum să contribuie”, declara Angelina anul trecut.

Recent, paparazzii le-au surprins pe cele două la o sesiune de shopping pe străzile din New York. Vivienne s-a transformat într-o adevărată domnișoară și a moștenit trăsăturile fizice ale frumoasei sale mame. Cele două n-au părut deranjate de blițurile fotografilor și fost extrem de zâmbitoare și joviale. (Vezi imaginile în GALERIA FOTO de mai sus)

Câți copii are Angelina Jolie

În 2002, Jolie a devenit mamă pentru prima dată când l-a adoptat pe Maddox Chivan, în vârstă de 22 de ani, de la un orfelinat din Cambodgia. Trei ani mai târziu, familia s-a mărit cu Zahara Marley, 19 ani, care s-a născut în Etiopia. Nu a trecut mult timp până când Pitt i-a adoptat și pe primii doi copii ai lui Jolie, iar cuplul a decis să își extindă și mai mult familia.

În 2006, Angelina Jolie a adus pe lume primul copil biologic al fostului cuplu, pe Shiloh Nouvel, care are azi 17 ani. În același an, Jolie și Pitt l-au adoptat pe fiul lor Pax Thien, în vârstă de 20 de ani, din Vietnam. Doi ani mai târziu, actrița a născut gemeni, pe Know Leon și Vivienne Marcheline, care vor împlini 16 ani în iulie. După separare, Angelina Jolie și Brad Pitt au dus o luptă aprigă pentru custodia celor 6 copii.

Angelina Jolie a declarat într-un interviu că faptul de a avea o familie numeroasă și o educație multiculturală i-a influențat pe copiii ei într-un mod pozitiv. „Sunt niște oameni destul de grozavi și, pentru că sunt atât de mulți, cred că au avut un efect foarte semnificativ unii asupra altora. Nu e ca și cum eu aș fi capul a ceva. Sunt foarte sinceră cu copiii mei. Și sunt foarte umană cu copiii mei (…) Sunt cei mai buni prieteni ai mei. Sunt șapte oameni foarte diferiți, ceea ce este punctul meu forte”, a declarat Jolie pentru People.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni