• PRO TV
  • Dana Roba este însărcinată? Detaliul pe care l-au observat fanii vedetei: „Să fie...” FOTO

Dana Roba este însărcinată? Detaliul pe care l-au observat fanii vedetei: „Să fie...” FOTO

Dana Roba este însărcinată? Detaliul pe care l-au observat fanii vedetei: „Să fie...” FOTO

Anul trecut, Dana Roba trecea prin cea mai dificilă perioadă din viața sadana roba, fiind bătută cu brutalitate de fostul soț. Vedeta a supraviețuit miraculos, iar mai apoi a reușit să își refacă viața. De multe ori a dezvăluit că vrea un copil cu noul ei partener, Beni, iar de curând a „scăpat” un detaliu pe care fanii ei nu l-au putut ignora.

Gallery

​Dana Roba, vedeta care a fost bătută până aproape de moarte de fostul soț, Daniel Balaciu, a reușit să își refacă viața după episodul traumatizant prin care a trecut. Acum, trăiește alături de Beniamin, noul ei partener, și se pare că au planuri mărețe împreună. De mai multe ori a spus că este pregătită să aibă un copil cu bărbatul care o face fericită, iar ultima postare din mediul online i-a pus pe gânduri pe cei care o urmăresc.

Îmbrăcată într-o rochie pe corp, fanii au observat o burtă suspectă de gravidă și nu s-au abținut să o felicite anticipat: „Ești însărcinată ??? Dacă e să fie de bine ! Doamne ajută ?”.

Dana Roba are de gând să plece din țară, după ce câștigă custodia fiicelor sale, și spune că vrea să renunțe la tot ce o leagă de România, inclusiv la apartamentul în care locuiește.

„Eu acum trebuie să mă lupt pentru custodia copiilor, îmi doresc foarte mult să am custodia. Nu îmi doresc apartamentul, nu îmi doresc nimic, îmi doresc custodia copiilor mei, pentru că în următorii cinci ani eu îmi doresc să plec din țara asta.

Eu îmi doresc să plec din România. După ce câștig procesul și așa mai departe, îmi doresc să îmi cumpăr o casă în Germania, Elveția, oriunde, în orice țară și să părăsesc România”, a spus ea în cadrul unui interviu.

Foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni