• PRO TV
  • Simona Halep a fost testată antidoping la București: "Nu e ușor să dai de fiecare dată sânge și urină"

Simona Halep a fost testată antidoping la București: "Nu e ușor să dai de fiecare dată sânge și urină"

Simona Halep a fost testată antidoping la București: "Nu e ușor să dai de fiecare dată sânge și urină"

Simona Halep, care a revenit recent după ce TAS i-a redus suspendarea de la patru ani la nouă luni, a primit wild card pentru încă un turneu, iar sportiva noastră se pregătește intens, în Capitală, alături de noul ei antrenor.

Simona Halep va participa la turneul de categorie WTA 125 de la Oeiras, din Portugalia, în perioada 15-21 aprilie. Antrenamentele se țin la București, sub supravegherea noul său instructor, spaniolul Carlos Martinez.

Halep e testată anti-doping mult mai des

Halep a declarat că agenții anti-doping o vizitează din ce în ce mai des, decât înainte de suspendarea pentru dopaj. Sportiva a fost testată chiar astăzi, pe 9 aprilie, de Agenția Națională Anti-Doping (ANAD), întrucât Simona Halep se află pe teritoriul României: "Da, chiar am întârziat un pic pentru că am avut antidoping de dimineață, o testare care deja pot să spun că e în viața mea. În ultima perioadă, mai ales în 2022, am fost testată la opt zile.

Sunt testată mai des, dar și în trecut eram foarte testată. Nu am nimic împotrivă, să vină de câte ori doresc. Nu e ușor să dai de fiecare dată sânge și urină, dar aceasta este procedura și n-am nimic împotrivă. Mă simt mai bine, de la zi la zi e mai bine și încerc să-mi regăsesc ritmul pe care îl aveam în trecut, dar e mai greu decât mă așteptam. N-am crezut niciodată că va fi ușor, dar un pic cam prea greu. Voi fi răbdătoare și o să încerc să am încredere mai multă de la zi la zi", a spus Simona Halep pentru Digi Sport.

Fostul număr 1 mondial a vorbit și despre cum merg antrenamentele, după o lungă perioadă în care nu a jucat: ”Mă simt mai bine, de la zi la zi e mai bine și încerc să-mi regăsesc ritmul pe care îl aveam în trecut, dar e mai greu decât mă așteptam. N-am crezut niciodată că va fi ușor, dar e un pic cam prea greu. Voi fi răbdătoare și o să încerc să am încredere mai multă de la zi la zi"

După Oeiras, fostul lider WTA va merge la Madrid, unde va concura la Mutua Madrid Open, în perioada 23 aprilie – 5 mai, tot ca beneficiară de wild card.

Foto FACEBOOK

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni