• PRO TV
  • Lavinia Pîrva, lăudată de fani pentru felul în care arată într-un costum de baie întreg, cu decupaje îndrăznețe: „Ai un corp superb!”

Lavinia Pîrva, lăudată de fani pentru felul în care arată într-un costum de baie întreg, cu decupaje îndrăznețe: „Ai un corp superb!”

Lavinia Pîrva, lăudată de fani pentru felul în care arată într-un costum de baie întreg, cu decupaje îndrăznețe: „Ai un corp superb!”

Lavinia Pîrva are agenda plină de concerte, dar este cu gândul tot la vacanță. Recent, artista a postat o fotografie din arhiva personală în care apare pe o plajă exotică, într-un costum de baie, de culoare verde, cu decupaje îndrăznețe.

Gallery

​Cântăreața și-a bucurat cei peste 232.000 de mii de urmăritori, care i-au lăsat inimioare și au complimentat-o pentru felul în care arată. (Vezi fotografia în GALERIA FOTO de mai sus)

Bruneta este posesoarea unui trup de invidiat și adoră să pozeze provocator. Soția lui Ștefan Bănică Jr. nu face furori doar la plajă, ci și pe scenă.

Ținutele cu care Lavinia se afișează la spectacole fac deliciul publicului. Artista este activă și pe contul de TikTok, acolo unde postează deseori filmulețe de la concerte.

Cum reușește artista să se mențină în formă

În timpul sarcinii, Lavinia a acumulat câteva kilograme de bune, însă a revenit rapid la silueta care a consacrat-o. Într-un interviu oferit pentru Click!, bruneta a mărturisit cum se menține în formă.

„După ce am născut, imediat mi-am revenit la formele inițiale, nu a durat foarte mult. Nu am făcut eforturi foarte mari să îmi revin pentru că nici înainte nu am fost prea durdulie. Doar când am fost însărcinată am reținut multă apă. Ca să îmi revin, într-un timp foarte scurt, după ce am născut, am fost atentă la ce mănânc și am inclus sportul în activitatea mea cât mai des. Eu sunt o persoană foarte pofticioasă și în general îmi plac foarte mult dulciurile și am găsit o metodă astfel încât să îmi rezolv ambele probleme așa că m-am obișnuit să nu mănânc o prăjitură întreagă decât doar să gust și atât. Încă un lucru foarte important la care țin mult este că nu mănânc seara după ora 18.00. Acest lucru m-a ajutat tot timpul să mă mențin în formă și să mă mențin bine”, a declarat recent Lavinia pentru Click!.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. sunt împreună de 11 ani. Cei doi s-au căsătorit în 2017, într-un cadru restrâns, în Bulgaria. Artista a devenit mămică în urmă cu cinci ani, când l-a adus pe lume pe Alexandru.

Fotografii: Instagram @LaviniaPirva

​lavinia 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni