• PRO TV
  • Vlad Pascu ar fi anchetat disciplinar în închisoare! Ce a făcut autorul tragediei de la 2 Mai în spatele gratiilor

Vlad Pascu ar fi anchetat disciplinar în închisoare! Ce a făcut autorul tragediei de la 2 Mai în spatele gratiilor

Vlad Pascu ar fi anchetat disciplinar în închisoare! Ce a făcut autorul tragediei de la 2 Mai în spatele gratiilor

Șoferul care a luat viața a doua tineri vara trecută, în stațiunea 2 Mai, ar fi anchetat disciplinar de către conducerea penitenciarului Poarta Albă.

Gallery

​Vlad Pascu, autorul accidentului teribil de la 2 Mai, care a șocat toată România, a avut o discuție telefonică zilele trecute, la care au participat atât tatăl său, Mihai Pascu, cât și jurnalistul Marian Ceaușescu. Acesta din urmă le-a adresat mai multe întrebări celor doi, iar discuția a fost înregistrată și publicată, mai apoi, pe o platformă de socializare.

„Aș porni pe o altă cale, cu totul și mi-aș face o altă viață. Nu în sensul care am făcut până acum. Știu că am făcut greșeli și am pierdut niște timp, s-a întâmplat și tragedia asta cu acești doi oameni nu au cum să se mai întoarcă în momentul de față. Aș da orice, ca să pot să da timpul înapoi, să fac lucrurile diferit. Eu știu cine sunt eu și știu că tot ce se televizează și nu arată decât partea neagră a mea, nu arată nimic din lucrurile bune pe care le-am făcut în viața asta”, a spus, printre altele, Vlad Pascu.

Interviul telefonic a stârnit nenumărate controverse, mai ales că persoaneleor condamnate sau arestate preventiv nu le este permisă comunicare decât în anumite condiții. Ulterior, autoritățile s-au autosesizat, iar Vlad Pascu ar fi în aceste momente anchetat disciplinar de către conducerea penitenciarului Poarta Albă, potrivit cancan.ro.

Magistrații au decis! Vlad Pascu rămâne în continuare în arest preventiv

Pe data de 11 aprilie 2024, magistrații de la Judecătoria Mangalia au luat hotărârea ca Vlad Pascu să rămână în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile.

„Constată legalitatea şi temeinicia arestării preventive a inculpatului Pascu Matei Vlad şi menţine arestarea preventivă a inculpatului arestat în baza mandatului de arestare preventivă nr.15/UP din data de 20.08.2023, emis de Judecătoria Mangalia în dosarul nr.4085/254/2023.

Respinge cererile formulate de apărătorul inculpatului de revocare a măsurii arestării preventive şi înlocuirea cu o altă măsură, ca neîntemeiate”, se arată în decizia Judecătoriei Mangalia.

Foto: Facebook, TikTok, INQUAM PHOTOS/OCTAV GANEA

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni