• PRO TV
  • Obiectul la care Irinel Columbeanu nu a putut renunța! Ce ține fostul milionar în camera de la azil

Obiectul la care Irinel Columbeanu nu a putut renunța! Ce ține fostul milionar în camera de la azil

Obiectul la care Irinel Columbeanu nu a putut renunța! Ce ține fostul milionar în camera de la azil

Fostul milionar de la Izvorani a dezvoltat o obsesie pentru un anumit obiect pe care l-a achiziționat pe vremea când se afla într-o relație cu Monica Gabor.

Gallery

​Irinel Columbeanu s-a mutat la azilul de bătrâni din Ghermănești anul trecut și a luat cu el mai multe obiecte cu valoare sentimentală, însă pentru unul a dezvoltat o adevărată obsesie.

În cadrul unui interviu, fostul milionar de la Izvorani a recunoscut că doarme la cap cu obiectul pe care l-a achiziționat în urmă cu mulți ani, pe vremea când era căsătorit cu Monica Gabor.

Când a luat decizia de a se muta la cămin, Irinel Columbeanu și-a strâns mai multe lucruri scumpe, chiar de lux, pe care le-a luat cu el. Ei bine, printre acestea se numără un diplomat Louis Vuitton în care obișnuia să își țină actele importante, dar și două valize de brand, cumpărate tot în perioada lui de glorie. (Vezi imaginile în galeria foto de mai sus)

„Diplomatul de la Vuitton. Diplomatul acesta “știe” mai multă geografie ca Magellan. În el țineam actele importante pe vremea când puteam să spun că am succes în afaceri.

Acum țin doar permisul auto, un parfum și câteva cărți de vizită. Probabil e un automatism al meu să văd în diplomat un lucru important din trecut și din această cauză îl țin la capul patului”, a mărturisit Irinel Columbeanu pentru Actualitate.net.

Foto: captură YouTube, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni