• PRO TV
  • O iubire ca a lor întâlnești doar în filme! Chiar dacă s-a recăsătorit după moarte lui, Lisa Niemi nu l-a uitat pe Patrick Swayze: „Mi-a apărut în vis... În fiecare zi e cu mine și îl simt”

O iubire ca a lor întâlnești doar în filme! Chiar dacă s-a recăsătorit după moarte lui, Lisa Niemi nu l-a uitat pe Patrick Swayze: „Mi-a apărut în vis... În fiecare zi e cu mine și îl simt”

O iubire ca a lor întâlnești doar în filme! Chiar dacă s-a recăsătorit după moarte lui, Lisa Niemi nu l-a uitat pe Patrick Swayze: „Mi-a apărut în vis... În fiecare zi e cu mine și îl simt”

Patrick Swayze și Lisa Niemi au trăit o poveste de dragoste ca-n filme. Au fost căsătoriți timp de 34 de ani, până în 2009 când o boală necruțătoare l-a răpit pe actor de lângă iubirea vieții lui. 

Gallery

​Starul din “Dirty Dancing” și “Fantoma mea iubită” a murit în septembrie 2009, la 57 de ani, în brațele soției sale. Actorul fusese diagnosticat cu cancer la pancreas, iar Lisa l-a sprijinit pe tot parcursul luptei sale cu boala. 

Actrița în vârstă de 67 de ani a apărut recent într-un episod al podcastului „Amy și T.J” și a făcut câteva dezvăluiri sfâșietoare despre lupta actorului cu boala.

Lisa și-a amintit lunile dificile prin care au trecut după ce au aflat despre diagnosticul lui de cancer pancreatic.

Ea a dezvăluit că Swayze și-a dorit să trăiască până în ultimul moment și că s-a luptat eroic cu acest „inamic” nemilos, cancerul de pancreas.

„Era atât de frumos, de talentat în tot, ți se făcea rău efectiv. Și multora nu le plăcea de el din cauza asta. Era prea perfect”, l-a descris Lisa în podcast pe fostul soț.

Swayze a știut din momentul în care a aflat de diagnosticul său că șansele de supraviețuire sunt aproape nule.

„Când a aflat prima dată că are cancer pancreatic, s-a întors către mine și a spus: „Sunt un om mort”, a spus Lisa.

„Nu știam prea multe despre cancerul pancreatic, dar el știa și, din ceea ce știa, de fiecare dată când auzeai că cineva avea cancer de pancreas, era ceva de genul: „Gata, nu mai are nicio șansă”, a adăugat Lisa.

CITEȘTE ȘI

Lisa și-a amintit de o ieșire a lor la ferma din New Mexico. „Ne plimbam. Era o zi frumoasă și s-a uitat la mine cu lacrimi în ochi și a spus: „Vreau să trăiesc”.

Lisa a povestit că Patrick i-a apărut în vis

Lisa s-a recăsătorit în 2014 cu bijutierul Albert DePrisco, dar nu și-a uitat fostul soț. Ea a povestit în cadrul podcastului că Patrick i-a apărut în vis și i-a dat „binecuvântarea sa pentru a se recăsători”, scrie Entertainment Weekly. 

„Am avut un vis când urma să mă căsătoresc. Mi-a apărut în vis. Parcă ar fi înviat. Și eram în această curte și când îl văd în visele mele, el nu poate vorbi niciodată, dar pot înțelege ce spune. Și s-a apropiat de mine și și-a pus brațele în jurul meu, iar eu am spus: „Nu mă pot căsători cu Albert acum pentru că te-ai întors. Slavă Domnului că te-ai întors!”, a povestit Lisa. 

Ea a explicat că în vis, Swayze s-a uitat la ea și „cuvintele lui care mi-au venit în minte au fost: „Știu că mă iubești”. Și asta nu are nimic de-a face cu asta. Era ca și cum mi-ar fi spus că asta nu schimbă cu nimic ceea ce simțim unul pentru celălalt. A fost ca și cum mi-ar fi oferit  binecuvântarea”.

„Patrick e încă cu mine. Încă am o relație cu el. El nu este fizic aici, dar în fiecare zi este cu mine și îl simt. Ceea ce a fost cu adevărat neobișnuit a fost faptul că m-am îndrăgostit cu adevărat de Albert, iar acest lucru nu a afectat deloc dragostea mea pentru Patrick”, a mai povestit Lisa în cadrul podcastului.

Cum s-au cunoscut Patrick și Lisa

Cuplul s-a cunoscut în 1970. La acea vreme, ea lua lecții de dans de la mama viitorului ei soț. S-au căsătorit la 12 iunie 1975, pe când Lisa avea doar 19 ani. Actrița a povestit pentru Entertainment Tonight cum dansul i-a adus împreună. „Prima dată când eu și Buddy am dansat împreună a fost la o expoziție școlară. Am ieșit pe scenă. M-am uitat în ochii lui, a fost ca și cum totul a prins viață”, a spus Lisa, care îl alinta Buddy pe actor.

CITEȘTE ȘI

În cartea “Worth Fighting For” din 2011, Lisa a vorbit despre suferința pe care cuplul a îndurat-o în timp ce el se lupta cu boala care avea să-l învingă în cele din urmă.

Ea a spus că să-și vadă soțul murind a fost „cel mai rău lucru din lume prin care poți să treci”, dar a mai spus că a fost "miraculos" faptul că actorul a trăit atât de mult, 22 de luni după diagnosticul de cancer.

Fotografii: Getty Images

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni