• PRO TV
  • Andreea Tonciu merge la salon cu fiica ei. La doar șapte ani, Rebecca îi calcă pe urme mamei sale: „Am învățat copilul”

Andreea Tonciu merge la salon cu fiica ei. La doar șapte ani, Rebecca îi calcă pe urme mamei sale: „Am învățat copilul”

Andreea Tonciu merge la salon cu fiica ei. La doar șapte ani, Rebecca îi calcă pe urme mamei sale: „Am învățat copilul”

Andreea Tonciu este o femeie împlinită pe toate planurile. Aceasta are o familie minunată și nici din punct de vedere financiar nu o duce rău, ceea ce îi permite să îi facă toate poftele și fiicei sale.

Gallery

Andreea Tonciu se poate lăuda cu o fiică foarte frumoasă, care, deși are doar șapte ani, pare să știe ce vrea să facă mai departe. Fosta Faimoasă de la Survivor All Stars a mărturisit, de curând, ce pasiuni are cea mică.

Andreea Tonciu are o fată cochetă

Andreea Tonciu are foarte multă grijă de aspectul ei fizic, iar fiica ei pare să facă și ea același lucru. Potrivit spuselor mamei sale, la doar șapte ani, este pasionată de machiaj și de tot ceea ce ține de unghii, lucru ce nu face nimic altceva decât să o încânte pe Andreea Tonciu.

Aceasta o lasă pe cea mica să experimenteze tot ceea ce își dorește, dar nu în perioada în care trebuie să fie la școală.

Citeșt și:

„Îi place mult să se machieze, să-și pună unghii false. Nu mă interesează că mi-aș lua hate. Am fost în Dubai și o prietenă de-a mea avea o fetiță de 8 ani și erau magazine de astea de copii, care aveau unghii false pentru copii, și, de-atunci, a învățat și ea asta. Bineînțeles că și le pune doar în vacanțe. Nu la școală sau în timpul liber acasă”, a spus aceasta, în cadrul unei emisiuni televizate.

Andreea Tonciu merge la salon împreună cu fata ei

Fosta concurentă ”Survivor All Stars” este o împătimită a saloanelor de înfrumusețare și, de câteva ori, a mers chiar cu fiica ei. Nu a avut nevoie de prea multe astfel de experiențe, că cea mica nu a mai renunțat la ideea de a se lăsa pe mâna profesioniștilor.

Citește și:

„Îi place chestia aia cu make-up-ul, cu părul. Tot timpul vrea să meargă să-și facă părul la salon, nu mai vrea să se spele acasă. Am dus-o o dată, de două ori și am învățat copilul acum”, a mai spus Andreea Tonciu.

 

Sursa foto: Instagram

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni