• PRO TV
  • Scandaluri sexuale din lumea politica americana

Scandaluri sexuale din lumea politica americana

<span style="color: rgb(255, 0, 0);">Scandaluri sexuale</span> din lumea politica americana

De cativa ani buni politica americana a fost zguduita de scandaluri de natura sexuala, infidelitati, exhibitionism, copii nelegitimi, hartuiri sexuale, printre altele, despre care s-a facut mare taraboi in presa.

Anthony Weiner, reprezentantul democrat al statului New York
Este implicat in cel mai recent scandal. Congresmanul a recunoscut ca a postat pe Twitter imagini cu el doar in chiloti sau la bustul gol pentru a impresiona niste femei intalnite online. Weiner (n. 4 septembrie 1964) a demisionat in a doua saptamana din iunie, dupa ce presedintele Barack Obama a spus ca daca ar fi in locul lui ar demisiona.

Christopher Lee, reprezentantul republican al statului New York
Cazul congresmanului, care are numele identic cu al unui mare actor, este asemanator cu al confratelui democrat. Christopher Lee a renuntat subit la insarcinarile lui din congresul american, dupa ce un site de barfe a publicat o imagine cu el la bustul gol pe care i-a trimis-o unei femei cunoscuta pe o retea de socializare. Lee (n. 1 aprilie 1964) si-a cerut iertare familiei si celor pe care-i reprezenta in congres pentru prejudiciul adus.

John Edwards, ex-senator si fost candidat le presedintie

Zilele trecute, John Edwars (n. 10 iunie 1953) a fost acuzat ca a folosit in 2008 aproximativ un milion de dolari din fondurile pentru campania lui electorala pentru a intretine o relatie extraconjugala.

John Ensign, senator republican
In mai, Ensign (n. 25 martie 1958) s-a retras din senat dupa ce a fost implicat intr-un scandal care a izbucnit dupa ce s-a descoperit presupusa lui relatie cu o asistenta de-a lui din timpul campaniei electorale, care incerca sa ii gasesca un loc de munca sotului ei.

Eric Massa, congresman democrat

Anul trecut, Massa (n. 16 septembrie 1959) a fost obligat sa demisioneze, dupa ce a fost acuzat ca l-a hartuit sexual pe unul dintre asistentii lui.

Mark Sanford, ex-guvernator din Carolina de Sud

In iunie 2009, Sanford (n. 28 mai 1960) a recunoscut aventura lui amoroasa cu o argentinianca, fapt care a dus la sfarsitul carierei lui politice si la aspiratiile lui la scaunul prezidential.

Larry Craig, ex-senator republican

Cariera política a lui Craig (n. 20 iulie 1945) a luat sfarsit dupa ce a fost implicat intr-un scandal homosexual. Ex-senatorul a fost arestat de politie, dupa ce a fost surprins intr-un wc din aeroportul din Minneapolis cand incerca sa seduca un agent.

Mark Foley, parlamentar republican

Dupa ce au iesit la iveala mesajele electronice cu un explicit continut sexual trimise de Foley (n. 8 septembrie 1954) catre niste tineri curieri de la Congres, republicanul a demisionat in octombrie 2006.

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni