• PRO TV
  • Un tânăr de 23 de ani din Olt, gest extrem după ce a aflat că l-a înșelat iubita! Bărbatul a murit în urma unui accident teribil de mașină

Un tânăr de 23 de ani din Olt, gest extrem după ce a aflat că l-a înșelat iubita! Bărbatul a murit în urma unui accident teribil de mașină

Un tânăr de 23 de ani din Olt, gest extrem după ce a aflat că l-a înșelat iubita! Bărbatul a murit în urma unui accident teribil de mașină

Un accident cumplit a avut loc săptămâna trecută, pe DN54, în apropiere de Deveselu. Mădălin Paul Pădura, un tânăr de 23 de ani, a intrat în coliziune cu un copac, iar în urma impactului și-a pierdut viața. Bărbatul ar fi fost înșelat de iubită, iar din acest motiv a recurs la un gest extrem.

Gallery

​O tragedie de nedescris a avut loc în afara localității Deveselu, joi seară, în jurul orei 19.30. Mădălin Paul Pădura, un tânăr de 23 de ani, aflase că partenera lui îl înșela și, aflat la volan, a gonit cu o viteză de peste 200 km/h. Din nefericire, acesta a păierdut controlul volanului și s-a izbit puternic de un copac. La fața locului au ajuns echipajele de salvare, însă impactul a fost mult prea mare, iar bărbatul și-a pierdut viața pe loc.

Cine era iubita lui Mădălin Paul Pădura

Despre tânărul de 23 de ani se spune că venea dintr-o familie respectată în comunitatea din care făcea parte și că părinții lui sunt oameni modești, harnici și la locul lor.

Iubita acestuia ar fi fost, însă, motivul principal pentru care ar fi recurs la un asemenea gest cumplit. Aflat la volanul mașinii sale, Mădălin Paul Pădura a primit un apel telefonic de la o persoană care i-a spus că a văzut-o pe iubita lui cu un alt bărbat.

În mediul online au apărut mai multe informații potrivit cărora femeia ar fi fost, în ziua respectivă, la manichiură alături de bărbatul cu care îl înșela pe tânăr.

Orbit de gelozie, Mădălin a ajuns acolo unde i s-a spus că este partenera lui și i-a urmărit pe cei doi. Cu o viteză uriașă, acesta s-a izbit de un copac și a decedat pe loc.

Foto: TikTok, Facebook

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni